Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Σαφές και άκρως απαξιωτικό το μήνυμα Μητσοτάκη προς τους Έλληνες αγρότες

Ελληνική Λύση: Σαφές και άκρως απαξιωτικό το μήνυμα Μητσοτάκη προς τους Έλληνες αγρότες
"Ο πρωθυπουργός θεωρεί ευάλωτους τους ομοφυλόφιλους, για αυτό νομοθετεί υπέρ τους και όχι τους αγρότες, γι’ αυτό και νομοθετεί εναντίον τους", σημειώνει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα
Για άκρως απαξιωτικό μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους Έλληνες αγρότες κάνει λόγο η Ελληνική Λύση, με αφορμή τα όσα αναφέρει στην Κυριακάτικη ανάρτησή του ο Κ. Μητσοτάκης.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η  Ελληνική Λύση, "ο πρωθυπουργός στην σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστήριξε ότι νομοθετεί υπέρ των «ευάλωτων», ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τους αγρότες.
Δυστυχώς, το μήνυμα Μητσοτάκη προς τους Έλληνες αγρότες είναι σαφές και άκρως απαξιωτικό:
Ο πρωθυπουργός θεωρεί ευάλωτους τους ομοφυλόφιλους, για αυτό νομοθετεί υπέρ τους και όχι τους αγρότες, γι’ αυτό και νομοθετεί εναντίον τους…".
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, σε δήλωσή του με αφορμή την ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη, ανέφερε ότι "ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι με την αντιχριστιανική και αντικοινωνική νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων ενισχύει τους «ευάλωτους».
Φαίνεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει μπερδέψει την έννοια της λέξης «ευάλωτος».
Ευάλωτος είναι ο φτωχός, ο αγρότης, ο μισθωτός που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις βασικές του υποχρεώσεις, ο Έλληνας που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, χωρίς αυτό να συνιστά δική του επιλογή.
Όχι αυτός που δεν μπορεί να ικανοποιήσει την επιθυμία του, απαιτώντας κάτι που η φύση δεν του το δίνει, ακριβώς λόγω της προσωπικής του επιλογής".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης