Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Η «κυβέρνηση του Κολωνακίου» δεν συνειδητοποιεί ότι χωρίς πρωτογενή παραγωγή, δεν υπάρχει πραγματική παραγωγή πλούτου

Βελόπουλος: Η «κυβέρνηση του Κολωνακίου» δεν συνειδητοποιεί ότι χωρίς πρωτογενή παραγωγή, δεν υπάρχει πραγματική παραγωγή πλούτου
"H Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξασφάλισης του Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφου και αλιέα , καθώς και τη συνολική ανασυγκρότηση του παραγωγικού τομέα", αναφέρει ο Κ. Βελόπουλος
Σχετικά Άρθρα
"Για εμάς, «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα»", τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, σημειώνοντας πως "η «κυβέρνηση του Κολωνακίου» δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η επιβίωση του Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφου, αλιέα, αφορά το σύνολο της κοινωνίας, της εθνικής οικονομιας και του ίδιου του Έθνους".
Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος, "χωρίς πρωτογενή παραγωγή, δεν υπάρχει πραγματική παραγωγή πλούτου και η Ελλάδα θα παραμείνει δέσμια του χρέους.
Χωρίς αγροτική παραγωγή, η Ελλάδα καθίσταται όμηρος ακόμα και εχθρικών χωρών για την διατροφική της επάρκεια, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το αρνητικό εμπορικό ισοζύγιο.
Χωρίς τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο και τον αλιέα, η ύπαιθρος ερημώνει με ολέθριες συνέπειες ειδικά για τις ακριτικές περιοχές".
"Γι’ αυτό και η Ελληνική Λύση είναι η μοναδική πολιτική δύναμη με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξασφάλισης του Έλληνα αγρότη, κτηνοτρόφου και αλιέα καθώς και την συνολική ανασυγκρότηση του παραγωγικού τομέα.
Για εμάς, «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα»", καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης