Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγρια αντιπαράθεση Κασιμάτη-Ραγκούση - «Καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες»

Άγρια αντιπαράθεση Κασιμάτη-Ραγκούση - «Καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες»
«Δεν θα μπω σε συζήτηση με τους Ηρόστρατους της Δημοκρατικής Παράταξης» αναφέρει η κ. Κασιμάτη για τον Γιάννη Ραγκούση
Νέο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στο ... σίριαλ της σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ της βουλεύτριας Β' Πειραιά Νίνας Κασιμάτη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, Γιάννη Ραγκούση.
Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα των δύο έχει μακρά ιστορία, καθώς η κ. Κασιμάτη εξελέγη βουλευτής, ενώ ο Γ. Ραγκούσης, ο οποίος ήταν υποψήφιος στην ίδια περιφέρεια, δεν τα κατάφερε.
Ωστόσο, εσχάτως η αντιπαράθεση ξέφυγε από τα συνήθη πλαίσια.
Όλα ξεκίνησαν στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος (13/12), όταν Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε να μάθει την από τον Στέφανο Κασσελάκη τι προτίθεται να πράξει με όσους δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα έχουν κυρώσεις και η Ν. Κασιμάτη, θεωρώντας ότι ο Γ. Ραγκούσης «φωτογράφισε» εκείνη, έκανε μια ανάρτηση-φωτιά, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε», ενώ κατηγόρησε τον κ. Ραγκούση για το ότι «πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα».
Η Νίνα Κασιμάτη απείχε, τελικά, στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καίτοι ψήφισε μια σειρά άρθρων του, γεγονός που έκανε τον Γιάννη Ραγκούση να επανέλθει, εγκαλώντας την ότι του επιτέθηκε χυδαία και πως τον «χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της το απόγευμα της Παρασκευής έριξε νέο λάδι στη φωτιά, κατηγορώντας τον Γ. Ραγκούση ως «Ηρόστρατο», που έβαλε φωτιά στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ και καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ για μια υπουργική καρέκλα.

Αναλυτικά το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη

«Δεν θα μπω σε συζήτηση με τους Ηρόστρατους της Δημοκρατικής Παράταξης. Όταν εμείς εγκαταλείπαμε τις θέσεις μας για να χτίσουμε τα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα, αυτός καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκαιγε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης