Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποτρέψει την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα - Έντονο παρασκήνιο

Ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποτρέψει την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα - Έντονο παρασκήνιο
O παρασκηνιακός διάλογος επικεντρώνεται καθαρά στην κάθοδο, ή μη, των αγροτών, καθώς η κυβέρνηση θα ήθελε να αποτρέψει πάση θυσία μια μαζική συγκέντρωση του γεωργικού κόσμου στο Κέντρο
Νέος σκληρός γύρος διαπραγματεύσεων ξεκίνησε μεταξύ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των αγροτών, ενόψει του συλλαλητήριου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/2 στο κέντρο της Αθήνας.
Ο πρώτος γύρος επικοινωνίας δεν είχε την κατάληξη που προσδοκούσαν οι αγρότες, καθώς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υιοθέτησε σκληρή στάση και προσπάθησε να βάλει «μπλόκο» στην παρουσία τρακτέρ στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Πλέον ο σχετικός παρασκηνιακός διάλογος επικεντρώνεται καθαρά στην κάθοδο, ή μη, των αγροτών, καθώς η κυβέρνηση θα ήθελε να αποτρέψει πάση θυσία μια μαζική συγκέντρωση του γεωργικού κόσμου στο Κέντρο της Αθήνας.
Επισημαίνεται άλλωστε, ότι την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται στη βουλή και το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, που θα βγάλει δεδομένα στο «πεζοδρόμιο» και μαζικά πλήθη φοιτητών.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η -ήδη λαβωμένη από τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών- κυβέρνηση δεν θα ήθελε επ' ουδενί να δει αυτά τα δύο μέτωπα να ενώνονται ... εις σάρκαν μιαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης