Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (Σπαρτιάτες) για γάμο ομόφυλων: Όνειδος και ντροπή - Η ΝΔ προωθεί την παρακμή

Δημητροκάλλης (Σπαρτιάτες) για γάμο ομόφυλων: Όνειδος και ντροπή - Η ΝΔ προωθεί την παρακμή
Κάλεσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσουν το «παρά φύσιν νομοσχέδιο» και να ρίξουν την κυβέρνηση
Σχετικά Άρθρα
Η κυβέρνηση έφερε στο προσκήνιο τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά αφήνει παντελώς αδιάφορη την καθολική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, δήλωσε από την Ολομέλεια της Βουλής ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας «Σπαρτιάτες» κ. Γιάννης Δημητροκάλλης.
Είναι ένα θέμα που έγινε βασικό ζήτημα της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ και θα την ακολουθεί για πολλά χρόνια ακόμα, συμπλήρωσε.
«Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, αποφασίζει αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα των Ελλήνων, το πρόβλημα της οικονομίας των αγροτών, που είναι και επίκαιρο, της υγείας, της παιδείας το δημογραφικό -ένα από αυτά που θα έπρεπε να είχε φέρει θα ήταν πώς θα βελτιώσει την ελληνική οικογένεια και δεν το έχει κάνει- έφερε ένα νεοταξίτικο νομοθέτημα μαζί με τις ψήφους της Αριστεράς αφού αρκετοί συνάδελφοι βουλευτές που εκλέχθηκαν με το κόμμα σας είτε θα απέχουν είτε θα καταψηφίσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Δημητροκάλλης αναφέρθηκε στα πρόσφατα μαθήματα που διεξήχθησαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας για να μεταπειστούν οι βουλευτές της καθώς και στην ονομαστική ψηφοφορία που συνυπέγραψε μαζί με άλλους βουλευτές:
«Αλήθεια τι έγινε με κείνα τα πολυδιαφημισμένα κυβερνητικά μασάζ και μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας; Πόσοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνετίστηκαν και ήρθαν στον σωστό δρόμο και θα υπερψηφίσουν το νομοθέτημα αυτό;
Το αποτέλεσμα θα το μάθουμε με την ονομαστική ψηφοφορία την οποία αιτηθήκαμε μαζί με αρκετούς συναδέλφους Βουλευτές ώστε να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι πρεσβεύουν οι Βουλευτές που ψήφισαν, ποιοι θα προσπαθήσουν να κρυφτούν και ποιοι θα καταψηφίσουν χωρίς όμως να παραιτηθούν ή να ανεξαρτητοποιηθούν.»
Ο κ. Δημητροκάλλης στην κατηγόρησε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πως επιδιώκουν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, «θέλετε να δημιουργήσετε μια ασταθή ψυχολογικά κοινωνία, εύκολα κατευθυνόμενη, αντιγράφοντας το αμερικανικό μοντέλο ζωής. Όμως, εμείς οι Έλληνες έχουμε διαφορετικές αξίες, ήθη και έθιμα. Δεν θα επιτρέψουμε σε εσάς, τους ολετήρες του έθνους, να ισοπεδώσετε ό,τι έχει μείνει να θυμίζει η Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Όλο αυτό το διάστημα που το νομοθέτημα για το γάμο των ομοφύλων βρέθηκε στην επικαιρότητα και σε συζητήσεις που είχαμε με συμπολίτες μας, κατανοήσαμε πλήρως πως η κυρίαρχη άποψη της ελληνικής κοινωνίας είναι πως ο κάθε ομοφυλόφιλος μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει. Όταν, όμως, το ζήτημα γίνεται δημόσιο επιδέχεται κριτικής και η άποψη των Ελλήνων για όλα αυτά αποτυπώνεται σε δύο λέξεις, ντροπή και όνειδος. Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη φάση της παρακμής την οποία προωθεί συστηματικά η Κυβέρνησή σας» σχολίασε ο βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής για την άποψη της κοινωνίας σχετικά με το νομοσχέδιο της ΝΔ.
Κλείνοντας, ο κ. Δημητροκάλλης κάλεσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσουν το «παρά φύσιν νομοσχέδιο» και να ρίξουν την κυβέρνηση χθες, να καθαρίσει ο τόπος από αυτούς τους επικίνδυνους τύπους που νομοθετούν ενάντια της πλειοψηφίας, για να έρθει επιτέλους μια αληθινή, πατριωτική κυβέρνηση, η οποία θα έχει ανάστημα να σηκώσει μπροστά στο ξεχαρβάλωμα της ανθρώπινης φύσης που ονειρεύονται οι υπόλοιποι της Δύσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης