Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποχώρησε από τη Βουλή ο Μητσοτάκης – Έξαλλη η Κωνσταντοπούλου: Ας τον ενημερώσουν οι συνεργάτες του

Αποχώρησε από τη Βουλή ο Μητσοτάκης – Έξαλλη η Κωνσταντοπούλου: Ας τον ενημερώσουν οι συνεργάτες του
«Ζήτησα να κάνω την παρέμβαση μου παρόντος του πρωθυπουργού γιατί σε εκείνον ήθελα να απευθυνθώ, ας τον ενημερώσουν οι συνεργάτες του» τόνισε αρχικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Αφού έκλεισε την ομιλία του με σχόλια-καρφιά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχώρησε από το βήμα της Βουλής, προκαλώντας την οργή της Ζωής Κωνσταντοπούλου που πήρε στη συνέχεια τον λόγο, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.
«Ζήτησα να κάνω την παρέμβαση μου παρόντος του πρωθυπουργού γιατί σε εκείνον ήθελα να απευθυνθώ, ας τον ενημερώσουν οι συνεργάτες του» τόνισε αρχικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
«Δεν νομίζω ότι είναι σωστή αυτή η πρακτική. Νομίζω ότι όλοι και όλες οι πολιτικοί αρχηγοί έχουμε ίση θεσμική θέση και έχω κατ’ επανάληψη τονίσει ότι υπάρχει μια άνιση μεταχείριση, έχω κατ’ επανάληψη ζητήσει από τον πρωθυπουργό να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και σημαντικά θέματα, νομίζω ότι είναι μη πρέπον που αποχώρησε αυτή την ώρα, που παρεμβαίνω ως εκπρόσωπος του κόμματος που θα ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο» ανέφερε η ενοχλημένη πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης