Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης - ΠΑΣΟΚ: Το 2023 ήταν η χειρότερη χρονιά πληρωμών για τους αγρότες

Ανδρουλάκης - ΠΑΣΟΚ: Το 2023 ήταν η χειρότερη χρονιά πληρωμών για τους αγρότες
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «ο πρωθυπουργός προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες» αφού «λέει πως όλα τα προβλήματα προκύπτουν από την ΚΑΠ»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για ανικανότητα αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τους αγρότες αλλά και απουσία μακροπρόθεσμου σχεδιασμού κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, παρεμβαίνοντας σήμερα στην Βουλή.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προσπαθεί να μεταφέρει τα προβλήματα της κυβερνητικής ανικανότητας στην Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως δήλωσε «ο πρωθυπουργός προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες» αφού «λέει πως όλα τα προβλήματα προκύπτουν από την ΚΑΠ».
Στη συνέχεια αναρωτήθηκε ρητορικά: «Γιατί διώξατε τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ αφού φταίνε οι Βρυξέλλες;».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «στην νέα ΚΑΠ που άρχισε να εφαρμόζεται τώρα δίνεται πολύ μεγάλη ευελιξία στα κράτη για την εφαρμογή της» όμως «το στρατηγικό σχέδιο που κατέθεσε η χώρα στην Ε.Ε δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα ευχολόγιο».
Όπως είπε στο σχέδιο «δεν υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και δεν αντιμετωπίζετε τις χρόνιες παθογένειες» ενώ υπάρχουν «ρουσφετολογικά και όχι αναπτυξιακά κριτήρια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης