Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρωτοφανείς δηλώσεις Μουτζούρη κατά... Κασσελάκη: «Είναι κουνίστρα και οπισθογεμής» - Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Πρωτοφανείς δηλώσεις Μουτζούρη κατά... Κασσελάκη: «Είναι κουνίστρα και οπισθογεμής» - Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ
Δύο χυδαίοι χαρακτηρισμοί του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου προκάλεσαν σάλο φέρνοντας ακόμα και ανακοίνωση στήριξης της ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Σε μια πρωτοφανούς χυδαιότητας επίθεση εις βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.
Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο 75χρονος Περιφερειάρχης έκανε ανοιχτή εκδήλωση τις προηγούμενες ημέρες σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου, γιορτάζοντας την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή», προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ... με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».
Σε εκείνο το σημείο κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» με τον κόσμο που ήταν στην εκδήλωση να δείχνει πως απολαμβάνει το «χιούμορ» του Περιφερειάρχη. 



Σφοδρή αντίδραση Κασσελάκη - Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης»

Με ανάρτησή του απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στις σημερινές δηλώσεις του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη κατά τις οποίες αναφέρεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς στον σεξουαλικό προσανατολισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης.
Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι», σχολιάζει ο Στ. Κασσελάκης.
«Η σύγχρονη Ελλάδα τού αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο», τονίζει.

Ρελάνς Μουτζούρη με ... προσφυγή στη δικαιοσύνη αλλά άνευ σχολίου για την «ταμπακιέρα»

Εντωμεταξύ με νέα αντίδρασή του, ο περιφερειάρχης Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την καταγραφή του βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να επιτίθεται με ομοφοβικά σχόλια κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.
Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μουτζούρης λέει ότι το βίντεο προέρχεται «από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι)».
Ο περιφερειάρχης Αιγαίου δεν δίστασε να περάσει στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι «το βίντεο διέρρευσε σκόπιμα για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Η ανάρτηση του περιφερειάρχη Αιγαίου


«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:
Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.
Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Κωνσταντίνος Μουτζούρης»

Σφοδρές καταδίκες κατά Μουτζούρη από κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Νέο μέτωπο Κασσελάκη με Μπέο

Στα αχαρακτήριστα, ομοφοβικά, σχόλια του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και του Αχιλλέα Μπέου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν ωστόσο έντονα με δηλώσεις καταδίκης η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα, πλην του ίδιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε: «για την ευκαιρία που μου δίνετε να καταδικάσω απερίφραστα, τις επιθέσεις, ομοφοβικές επιθέσεις, ρατσιστικές επιθέσεις κατά του Προέδρου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, εν προκειμένω, από ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αιρετούς από τους Έλληνες πολίτες. Όχι ότι οι επιθέσεις αυτές πρέπει να κρίνονται με βάση ποιος τις κάνει και σε ποιον τις κάνει. Κατά του οποιουδήποτε πολίτη, θα πω εγώ».
Υπεθνυμίζεται την περιοδεία του προ ημερών στο Βόλο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα στο άκουσμα του ονόματος του Δημάρχου Βόλου, που στο παρελθόν έχει εξαπολύσει ομοφοβικές επιθέσεις και ύβρεις κατά του Στ. Κασσελάκη.
Με ύβρεις ο Δήμαρχος Βόλου Α. Μπέος σχολίασε τις δηλώσεις Κασσελάκη: «Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος».
Ο κ. Μπέος επιτέθηκε και στην ΝΔ, λέγοντας να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους.
Αντίδραση και από τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάση Γλαβίνα: «Ο χυδαίος και προκλητικά ομοφοβικός λόγος του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, κ. Μουτζούρη, δεν έχει θέση στη δημόσια σφαίρα και είναι απόλυτα καταδικαστέος», ενώ ο βουλευτής Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε πως: «Ομοφοβικές δηλώσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας»!
Για άθλιες και απαράδεκτες, ομοφοβικές επιθέσεις έκανε λόγο το ΚΚΕ: «Αυτές οι επιθέσεις, που προέρχονται από παράγοντες τους οποίους η ΝΔ έχει εκθρέψει πολιτικά, έχει συνεργαστεί ή συνεργάζεται μαζί τους και έχει στο παρελθόν στηρίξει – όπως και άλλοι – σε εκλογικές μάχες, αποδεικνύουν και το υποκριτικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τα “ανθρώπινα δικαιώματα».
Η Σία Αναγνωστοπούλου εκ μέρους της Νέας Αριστεράς, δήλωσε για το θέμα Μουτζούρη – Κασσελάκη: «Θεσμικός αιρετός να μιλάει με τέτοιο τρόπο, έλεος πια»!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης