Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μουτζούρης για την επίθεση στον Κασσελάκη: Το βίντεο καταγράφηκε παράνομα, προσφεύγω στη δικαιοσύνη

Μουτζούρης για την επίθεση στον Κασσελάκη: Το βίντεο καταγράφηκε παράνομα, προσφεύγω στη δικαιοσύνη
Ο περιφερειάρχης Αιγαίου ισχυρίζεται ότι το βίντεο προέρχεται «από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση»
Ο περιφερειάρχης Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την καταγραφή του βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος να επιτίθεται με ομοφοβικά σχόλια κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.
Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μουτζούρης λέει ότι το βίντεο προέρχεται «από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι)».
Ο περιφερειάρχης Αιγαίου δεν δίστασε να περάσει στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι «το βίντεο διέρρευσε σκόπιμα για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Η ανάρτηση του περιφερειάρχη Αιγαίου



«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:
Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.
Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Κωνσταντίνος Μουτζούρης»

Το σχόλιο για τον Κασσελάκη που προκάλεσε σάλο

Το περισατικό εκτυλίχθηκε σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Περιφερειάρχης σε ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του, όπου σχολίασε με ομοφοβικές εκφράσεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά την ομιλία του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή» κάτι που προκάλεσε τα γέλια των παρισταμένων.
Αναλυτικά είπε τα εξής: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ… με όλους». Σε εκείνο το σημείο κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» με τον κόσμο να ξεσπάει σε γέλια.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης