Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πόλεμος Μπέου-Κασσελάκη και στη μέση η ΝΔ - «Έλιωσε η καραμέλα της ομοφοβίας, είναι αηδιαστικός»

Πόλεμος Μπέου-Κασσελάκη και στη μέση η ΝΔ  - «Έλιωσε η καραμέλα της ομοφοβίας, είναι αηδιαστικός»
Απάντηση του Δημάρχου του Βόλου στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
«Διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου», διατείνειται προς το κυβερνών κόμμα ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απαντώντας, έτσι, στην ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη.
Ο Αχ. Μπέος φαίνεται πως παραμένει αμετανόητος στις δηλώσεις που έκανε λέγοντας πως «σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε», ενώ χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «προκλητικό» και «αηδιαστικό».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς "φωτογραφίζομαι" και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης