Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης για Τέμπη: Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη

Κασσελάκης για Τέμπη: Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη
Η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη από το σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη
"Άφησα ένα λουλούδι και μια υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν.
Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη", τόνισε ο πρέοδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσσελάκης, από τα Τέμπη.
tempi-kasselaki2.JPG

"Τέμπη. Εδώ που πάγωσε ο χρόνος.
Εδώ που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι 57 συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στον θάνατο λόγω της κακιάς της ώρας και όχι της κακιάς της χώρας.
Άφησα ένα λουλούδι και μια υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν.
Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Δύσκολος αγώνας απέναντι σε ένα καθεστώς που ρίχνει τσιμέντο στην πληγή.
Η υπόσχεση ότι δε θα ξεχάσουμε ποτέ αποτυπώνεται στο έργο του Γιώργου Κόφτη, που βρίσκεται δίπλα από το σημείο του εγκλήματος των Τεμπών.
Τα καρφιά αυτά είναι καρφωμένα στην καρδιά της πατρίδας μας", έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης, ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο από την επίσκεψή του στον τόπο της τραγωδίας.

tempi-kasselakis.JPG
Σημειώνεται ότι νωρίτερα στο Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στο «έγκλημα των Τεμπών» και ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων.
Όπως ανέφερε, «είναι σημαντικό να αρχίσουμε με αναφορά στις ζωές που χάθηκαν στο δυστύχημα, που στην πραγματικότητα ήταν έγκλημα. Όλες οι ζωές όλων των Ελλήνων έχουν την ίδια αξία και οφείλουμε να τις σεβόμαστε»
Όπως εξήγησε, «το έγκλημα στα Τέμπη ήταν ο λόγος που αποφάσισα να κατέβω στη πολιτική με μια παράταξη που διοίκησε την χώρα σωστά. "Δεν φταίει η κακιά η ώρα, φταίει η κακιά η χώρα", έλεγε τότε η νεολαία. Στην πορεία προς τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε, χρησιμοποιώντας τους ακριβούς του επικοινωνιολόγους και την τεράστια προπαγάνδα, να πείσει την νεολαία ότι φταίει η κακιά η ώρα. Όμως , οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα. Δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε 57 ζωές, δεν μπορούμε να ξεχνάμε τις ζωές που χάθηκαν από αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν ποτέ, δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από στήριξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης