Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φθείρεται επικίνδυνα ο Μητσοτάκης - Οι ευρωεκλογές θα σημάνουν την κρίσιμη καμπή της ΝΔ, το δεξιό ρεύμα θα είναι το 2ο κόμμα

Φθείρεται επικίνδυνα ο Μητσοτάκης - Οι ευρωεκλογές θα σημάνουν την κρίσιμη καμπή της ΝΔ, το δεξιό ρεύμα θα είναι το 2ο κόμμα
Μίγμα έκρηξης στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα
Σχετικά Άρθρα
Oι νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι υπάρχει μία πτώση των ποσοστών της κυβερνώσας παράταξης ενδεικτικής των μεγάλων μετώπων που πλέον δεν λένε να κλείσουν.
Το μίγμα τρακτέρ στην Αθήνα και φοιτητικές καταλήψεις και η συνάντηση των δύο κοινωνικών ομάδων οδηγεί σε μία άκρως ανησυχητική κατάσταση που η μόνη λύση είναι η καταφυγή στην καταστολή. Οι αγρότες νιώθουν ότι εμπαίζονται και κατηγορούν τον Λευτέρη Αυγενάκη ευθέως ότι δεν επικοινώνησε σωστά τα αιτήματά τους.
Ο πρωθυπουργός θα δει την Τρίτη την 15μελή αντιπροσωπεία των αγροτών, όμως, μην περιμένετε δραματικές λύσεις στα προβλήματα τους.

Τραυμάτισε το προφίλ του ευρωπαίου ηγέτη το ψήφισμα

Παράλληλα, το ράπισμα του ευρωκοινοβουλίου για πρώτη φορά «τραυμάτισε» το προφίλ του «άριστου» και δημοφιλούς Πρωθυπουργού που ετοιμάζεται για ευρωπαϊκή καριέρα. Δεν είναι τυχαίο που κορυφαίοι υπουργοί βγήκαν να στηρίξουν τον Πρωθυπουργό και να υποβαθμίσουν το ψήφισμα ως «παράσταση» από τους εχθρούς της Ελλάδας…
Η εκκλησία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ευρωεκλογές
Παράλληλα, το μεγάλο μέτωπο με την Εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν λέει να κλείσει. Οι Ιεράρχες στέλνουν επιστολές σε κάθε μητρόπολη και κάθε εκκλησία και η ΝΔ χάνει και το τελευταίο της παραδοσιακό κάστρο. Βελόπουλος και Νατσιός προελαύνουν στις εκκλησίες και αποθεώνονται, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Ακρίβεια στα ύψη

Η ακρίβεια βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη για ευρωπαϊκή χώρα με κατώτατο μισθό 780 ευρώ και αποτελεί συστηματική αποτυχία της κυβέρνησης να μειώσει τις τιμές στο ράφι. Δεν υπάρχει ποια μεγάλο ενεργειακό κόστος, όλα είναι θέμα μεσαζόντων και καρτέλ.
Τα πρόστιμα που έβαλε στις πολυεθνικές το υπουργείο Ανάπτυξης είναι φληναφήματα.

Καμία σύλληψη για τους ηθικούς αυτουργούς της βίας

Η αθλητική βία είναι ένα συνεχές φαινόμενο που δεν αντιμετωπίζεται με μέτρα για τα γήπεδα. Δηλαδή αν συμβούν επεισόδια έξω από τα γήπεδα, πως θα τα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση; Διότι όλα τα τελευταία περιστατικά, ειδικά στο Ρέντη που σκοτώθηκε ο αστυνομικός, έγιναν εκτός γηπέδου.
Η Δικαιοσύνη και η κυβέρνηση όταν θέλουν συνεργάζονται και βάζουν φυλακή αυτούς που θέλουν… Τώρα, που γνωρίζουν τους ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων, κωφεύουν. Όμως, το ίδιο συμβαίνει και στην ασφάλεια του Πολίτη.
Γκέτο, έκρηξη της μικροεγκληματικότητας ακόμα και ξύπνημα της τρομοκρατίας…

Αρχή του τέλους Μητσοτάκη;

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση πάει στις ευρωεκλογές με δυσμενή ποιοτικά στοιχεία, με μία τεράστια αποχή και με ένα δυσαρεστημένο πλήθος από το ξεχαρβάλωμα των ηθών και των αξιών της παραδοσιακής οικογένειας. Η ΝΔ θα πιάσει χαμηλά ποσοστά, εικάζεται όμως, ότι και τα υπόλοιπα κόμματα θα είναι χαμηλωμένα. Το δεξιό ρεύμα θα μετρήσει πάνω από 15% και θα είναι ουσιαστικά το δεύτερο κόμμα.
Οι ευρωεκλογές, εικάζουν αναλυτές, θα είναι το αρχή του τέλους της κυριαρχίας Μητσοτάκη στην πολιτική σκηνή. Έφτασε κορυφή και τώρα πλέον αρχίζει και πέφτει.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης