Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει τέλος ο θεσμικός κατήφορος της κυβέρνησης Μητσοτάκη - Τους πήραν είδηση και στην Ευρώπη

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχει τέλος ο θεσμικός κατήφορος της κυβέρνησης Μητσοτάκη - Τους πήραν είδηση και στην Ευρώπη
Δεν κρύβεται ο πανικός της κυβέρνησης λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την πως ο θεσμικός της κατήφορος συνεχίζεται… μέχρι τελικής πτώσης με αφορμή τις επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών κατά δημοσιογράφων.
«Ο θεσμικός κατήφορος της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσης.
Το Ευρωκοινοβούλιο με ψήφισμα-κόλαφο καλεί την Κομισιόν να αναλάβει δράση για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, την ελευθερία του Τύπου, το σκάνδαλο των υποκλοπών και τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.
Η κυβέρνηση κάνει σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ στελέχη της και βουλευτές της δεν διστάζουν να δείξουν το πραγματικό της πρόσωπο.
Την περασμένη Τρίτη ο κυβερνητικός βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος, πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, αποκάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή «γιουσουφάκι» δημοσιογράφο κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, χαρακτήρισε σήμερα άλλο δημοσιογράφο «εντεταλμένο».
Επειδή τους έγιναν δημοσιογραφικές ερωτήσεις που δεν τους άρεσαν.
Αυτή είναι η αντίληψη της ΝΔ για τον ρόλο των ΜΜΕ και τη δημοσιογραφία.
Ο σεβασμός της ελευθερίας άσκησης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος είναι προφανώς άγνωστη έννοια, όχι μόνο στον γνωστό για το ύφος και ήθος κ. Μαρκόπουλο, αλλά και συνολικά στην κυβέρνηση, όπως αποδεικνύει η αλαζονική συμπεριφορά του εκπροσώπου της.
Προφανώς έτσι τους δίδαξε το κόμμα τους, που έχει συνηθίσει να θεωρεί τα ΜΜΕ ως μέσα προβολής της κυβερνητικής προπαγάνδας και υπονόμευσης - κατασυκοφάντησης των πολιτικών της αντιπάλων.
Ας αναλογιστούν οι πολίτες ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, έχει τοποθετηθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία των Τεμπών και ο Παύλος Μαρινάκης είναι ο επίσημος εκφραστής της πολιτικής της αντίληψης.
Δύο τοξικοί πολιτικοί, που δεν σέβονται στοιχειωδώς τους κανόνες δεοντολογίας στο δημόσιο διάλογο, καλούνται να επιτελέσουν κορυφαίους θεσμικούς ρόλους.
Αυτή είναι η αντίληψη της ΝΔ για τους θεσμούς.
Το πρόβλημά της είναι ότι στην Ευρώπη την πήραν είδηση. Όταν η είδηση καταφέρνει να τρυπώσει και στην Ελλάδα, ο πανικός της δεν κρύβεται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης