Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Δεν αναστέλλονται οι εργασίες για το Flyover στη Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης: Δεν αναστέλλονται οι εργασίες για το Flyover στη Θεσσαλονίκη
Η πορεία των εργασιών για το Flyover στη Θεσσαλονίκη και οι επιπτώσεις του έργου, συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
Σχετικά Άρθρα
Τη συνέχεια των εργασιών για το Flyover στη Θεσσαλονίκη διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 8/2 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Παρά το αίτημα που κατέθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για αναβολή των εργασιών για λίγους μήνες, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε κάθετος ως προς την πορεία του έργου.
Παράλληλα ωστόσο, εμφανίστηκε θετικός για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη νυχτερινή αποκομιδή των απορριμμάτων, όπως έχει ζητήσει η δημοτική αρχή της πόλης. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης είχε δηλώσει πως είναι σύμφωνος με τη βραδινή αποκομιδή, υπολογίζοντας το σχετικό κόστος περίπου στα 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Μάλιστα, είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να καλύψει χρηματοδότηση για την υλοποίηση του μέτρου.
Όπως ανέφερε στη Voria ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, «κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν και ζητήματα που αφορούν το Συντονιστικό Όργανο και σχετικές, επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα αυτό θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα».
Το Συντονιστικό αναμένεται να συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα και θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για σειρά μέτρων που αφορούν τις επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό από τις εργασίες για την κατασκευή του Flyover.
Παρόντες στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό ήταν οι υπουργοί Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι υφυπουργοί Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Μακεδονίας-Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Μακεδονία Μιχάλης Μπεκίρης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, και μέσω τηλεδιάσκεψης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης