Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άναψαν τα αίματα στην Εξεταστική για τα Τέμπη - Διατάσεις για τη ... μέση από τον Βρεττό, ξέσπασμα από τον Μαρκόπουλο

Άναψαν τα αίματα στην Εξεταστική για τα Τέμπη - Διατάσεις για τη ... μέση από τον Βρεττό, ξέσπασμα από τον Μαρκόπουλο
«Είσαι αδιανόητος» φώναζε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ενώ χρειάστηκε η επέμβαση κι άλλων βουλευτών για να εκτονωθεί η κατάσταση
Ανέβηκαν .. επικίνδυνα οι τόνοι στην Εξεταστική Επιτροπή για το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς ξέσπασε έντονη διαμάχη μεταξύ του προεδρεύοντος της Επιτροπής και βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου και του εισηγητή της «Νίκης», Νίκου Βρεττού.
Ειδικότερα, τα αίματα άναψαν όταν ο Δ. Μαρκόπουλος είπε σε έντονο ύφος στον Ν.Βρεττό να μην επαναλαμβάνει ερωτήσεις που έχουν ξανατεθεί και ο τελευταίος σηκώθηκε όρθιος και έκανε ... διατάσεις.
Αυτή η κίνηση έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της Επιτροπής, που διέκοψε για λίγο τη συνεδρίαση.
Ωστόσο, η ένταση δεν σταμάτησε, τουνατνίον μεταφέρθηκε και στους διαδρόμους.
Εκεί ο Δ. Μαρκόπουλος φώναζε: «Καταλαβαίνεις τι κάνουμε εδώ; Με τι σοβαρό ζήτημα ασχολούμαστε» με τον βουλευτή της Νίκης να δικαιολογείται, εξηγώντας πως έχει πρόβλημα στη μέση του.
«Είσαι αδιανόητος» φώναζε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ενώ χρειάστηκε η επέμβαση κι άλλων βουλευτών για να εκτονωθεί η κατάσταση.
«Είναι η τελευταία φορά που δείξαμε ανοχή σε συμπεριφορές που παρεκκλίνουν των κοινοβουλευτικών αρχών» επεσήμανε στη συνέχεια ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, προτού επανεκκινήσει τη διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης