Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη στην κυβέρνηση - Η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα

Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη στην κυβέρνηση - Η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα
«Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το ψήφισμα της Ευρωβουλής
Με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρεται στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που αναφέρεται στην κατάσταση της δικαιοσύνης, του Τύπου και των θεσμών στην Ελλάδα, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως υπαίτια για τα φαινόμενα που καταδικάζει το σχετικό ψήφισμα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο κ. Κασσελάκης: «Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε;
Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε «cool», «τα σπας» και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;
Χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο Κράτος Δικαίου, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, του Τύπου, των θεσμών. Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια.
Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!
Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης