Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Στη Λάρισα το Σάββατο 10/2 ο Κασσελάκης για το Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Στη Λάρισα το Σάββατο 10/2 ο Κασσελάκης για το Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας
Πρόκειται για το δεύτερο Περιφερειακό συνέδριο του κόμματος, το οποίο θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας
Στη διεξαγωγή του Περιφερειακού Συνεδρίου Θεσσαλίας προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το Σάββατο 10/2, παρουσία του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.
Πρόκειται για το δεύτερο Περιφερειακό συνέδριο, το οποίο θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας.
Σημειώνεται ότι το πρώτο ήταν το Περιφερειακό Συνέδριο για τη Δυτική Μακεδονία.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, "η Θεσσαλία, Περιφέρεια κομβικής σημασίας για τον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας, εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσαν οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου σε σπίτια, αγροτικές καλλιέργειες και κτηνοτροφικό κεφάλαιο, αλλά και με την κυβερνητική εγκατάλειψη και ανεπάρκεια στην αποκατάσταση των πληγέντων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι μόνο στηρίζει τον αγώνα του αγροτικού κόσμου, αλλά προτείνει συγκεκριμένα και κοστολογημένα μέτρα στήριξής του. Στον αντίποδα της αδιαφορίας και απαξίωσης της κυβέρνησης που άφησε αθωράκιστη τη Θεσσαλία από τα ακραία φυσικά φαινόμενα και χωρίς απαντήσεις τις προκλήσεις της Κλιματικής Αλλαγής".
"Με το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενδυναμώνει τη διαδικασία ανοιχτού διαλόγου με τους πολίτες στον δρόμο προς το 4ο Συνέδριό του, προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της ελληνικής υπαίθρου και στις κυβερνητικές πολιτικές που τα προκαλούν.
Γι’ αυτό και απευθύνουμε πρόσκληση σε κάθε πολίτη να συμμετάσχει στο Συνέδριο και τον διάλογο που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του¨, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης