Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι αναρτήσεις στα social media για το αν ο Βασίλης Κικίλιας... «κέρδισε το ΛΟΤΤΟ» - Τι απαντά ο Υπουργός για τα «27 ακίνητα»

Οι αναρτήσεις στα social media για το αν ο Βασίλης Κικίλιας... «κέρδισε το ΛΟΤΤΟ» - Τι απαντά ο Υπουργός για τα «27 ακίνητα»
Με μηνύσεις απαντάει ο Υπουργός για τη «λάσπη» όπως ανέφερε 
Μηνύσεις και αγωγές προαναγγέλλει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας, μετά από αναρτήσεις χρηστών στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) σχετικά με το αν ο ίδιος «κέρδισε το ΛΟΤΤΟ».
«Έλληνες-κορόιδα, γνωρίζει ένας από εσάς να μας πει εάν ο Βασίλης Κικίλιας κέρδισε το ΛΟΤΤΟ; Ρωτάω διότι, σε 7 χρόνια από 1 ακίνητο που είχε τα έκανε 27 τα ακίνητα χωρίς ΔΑΝΕΙΑ. Τα εισοδήματα από 87.000 σε 1.700.000 ευρώ. Οι καταθέσεις από 23.000 ευρώ έγιναν 1.250.00 ευρώ. Τελικά είναι μεγάλη μπίζνα η πολιτική», αναφέρεται στο κείμενο που διακινείται.
Η απάντηση του Βασίλη Κικίλια έχει ως εξής: «Όταν διατυπώνονται τέτοιες «απορίες» αραδιάζοντας με θράσος ψευδή στοιχεία, τότε αρχίστε εσείς να παίζετε ΛΟΤΤΟ.
Όταν διατυπώνονται τέτοιες «απορίες» αραδιάζοντας με θράσος ψευδή στοιχεία, τότε αρχίστε εσείς να παίζετε ΛΟΤΤΟ.
Θα το χρειαστείτε σίγουρα μετά τη μήνυση και την αγωγή. H Δικαιοσύνη θα μετατρέψει τη λάσπη σας σε στήριξη για τα καρκινοπαθή παιδιά, για να βγει κι ένα καλό από αυτή την αθλιότητα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης