Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με τον Αγγελούδη συναντήθηκε ο Βρούτσης: Αυξάνουμε ρυθμούς για να αποδώσουμε στη Θεσσαλονίκη τον αθλητισμό που της αξίζει

Με τον Αγγελούδη συναντήθηκε ο Βρούτσης: Αυξάνουμε ρυθμούς για να αποδώσουμε στη Θεσσαλονίκη τον αθλητισμό που της αξίζει
"Δυστυχώς, οι μετρήσεις δείχνουν ότι είμαστε προτελευταίοι στην Ευρώπη στην άθληση της κοινωνίας", σημείωσε ο Γ. Βρούτσης
Σχετικά Άρθρα
«Χρειάζεται να αυξήσουμε τους ρυθμούς και την ταχύτητά μας για να αποδώσουμε στη Θεσσαλονίκη τον αθλητισμό που της αξίζει σε επίπεδο υποδομών και δράσεων. Θα στηρίξουμε τον δήμο. Το αξίζει η πόλη, το αξίζει ο αθλητισμός της» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.
Ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι θα υπογραφούν τρεις προγραμματικές συμβάσεις με τον δήμο για έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το υπουργείο Αθλητισμού. Οι συμβάσεις θα αφορούν συντηρήσεις του δημοτικού κολυμβητήριο της Τούμπας, του γηπέδου της Τριανδρίας και του γηπέδου της Μαλακοπής.
Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον δήμαρχο να στηρίξει το πρόγραμμα «Αθλητισμός για Όλους».
«Να βγει ο κόσμος από τα σπίτια του, να γίνει ο κάθε Θεσσαλονικιός κομμάτι της αθλητικής κοινότητας και να ενεργοποιηθεί. Δυστυχώς, οι μετρήσεις δείχνουν ότι είμαστε προτελευταίοι στην Ευρώπη στην άθληση της κοινωνίας», σημείωσε ο κ. Βρούτσης.
Από την πλευρά του, ο κ. Αγγελούδης, μίλησε για μία «Θεσσαλονίκη παραμελημένη διαχρονικά όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές. «Της λείπουν αρκετές και αναγκαίες υποδομές», τόνισε ο δήμαρχος.
Για τη συνάντηση με τον κ. Βρούτση ανέφερε πως συζητήθηκαν όλα τα «ανοιχτά μέτωπα», καθώς και η διοργάνωση εκδηλώσεων, με την αφορμή ανακήρυξης της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού για το 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης