Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζυμώσεις στο χώρο της ακροδεξιάς ενόψει Ευρωεκλογών: Στην trash tv αναζητά σανίδα σωτηρίας ο Βασίλης Στίγκας

Ζυμώσεις στο χώρο της ακροδεξιάς ενόψει Ευρωεκλογών: Στην trash tv αναζητά σανίδα σωτηρίας ο Βασίλης Στίγκας
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε καλά για το Βασίλη Στίγκα
Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο αποκαλύπτει νέες ζυμώσεις και συμμαχίες που πραγματοποιούνται ενόψει ευρωεκλογών στο χώρο της άκρας δεξιάς.
Σε μια κίνηση πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα, ο Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος των Σπαρτιατών, πλαισιωμένος από το κομματικό του επιτελείο και το νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Αλέξανδρο Ζερβέα, εμφανίζεται να συμμετέχει στη συλλογή υπογραφών ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, δράση την οποία έχει ξεκινήσει και δρομολογεί ο παρουσιαστής της trash tv και νέος πρόεδρος του ΛΑΟΣ Φίλιππος Καμπούρης.
Είναι μάλλον πρώτη φορά που εν ενεργεία αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες, πλαισιωμένος από όλο του το επιτελείο, να συμμετέχει σε δράση συλλογής υπογραφών εξωκοινοβουλευτικού πολιτικού φορέα.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε καλά για το Βασίλη Στίγκα.
Βλέποντας τα ποσοστά του κόμματός του δημοσκοπικά να καταρρέουν, τον Ηλία Κασιδιάρη, που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη στις εκλογές του Ιουνίου, να έχει αποσύρει πλήρως τη στηριξή του, τους βουλευτές να εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο το καράβι που εμφανώς βουλιάζει, και την προγραμματισμένη συνεδρίαση του εκλογοδικείου να έρχεται όλο και πιο κοντά, φαίνεται πως αναζητά νέες συμμαχίες, ή ακόμα και καινούρια πολιτική στέγη, στο ακραίο σενάριο όπου το εκλογοδικείο θα κηρύξει το κόμμα του έκπτωτο και θα του απαγορεύσει την κάθοδο σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις.
Το μέλλον θα δείξει ποια θα είναι η κατάληξη της συμμαχίας των δύο πολιτικών αρχηγών που σχετικά πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, φέρνοντας νέο αέρα στον ταλαιπωρημένο πατριωτικό χώρο.
Πάντα υπάρχει η πιθανότητα η trash tv να κερδίσει εκείνο που ο κοινοβουλευτισμός θα χάσει, και πιθανή μελλοντική παρουσία του κυρίου Στίγκα στα πάνελ του κυρίου Καμπούρη, δίπλα σε προσωπικότητες όπως ο Εθνικός Σταρ και ο Σάκης Ρουβάς του Πειραιά, να κριθεί πιο ικανοποιητική από τη μέχρι τώρα παρουσία του στα έδρανα του κοινοβουλίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης