Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ο κ. Μητσοτάκης έχει ανοίξει μέτωπο με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και τη λογική

Ελληνική Λύση: Ο κ. Μητσοτάκης έχει ανοίξει μέτωπο με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και τη λογική
Όταν ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι "δεν υπάρχει μέτωπο με τους αγρότες" τότε αποδεικνύει ότι οι αγωνιζόμενοι Έλληνες αγρότες έχουν απόλυτο δίκιο για τις κινητοποιήσεις τους
«Η προκλητική δήλωση του πρωθυπουργού για τα προβλήματα των αγροτών, δικαιώνει πλήρως τις διεκδικήσεις τους», τονίζει η Ελληνική Λύση με αφορμή τα όσα αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του.
«Όταν ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι "δεν υπάρχει μέτωπο με τους αγρότες" τότε αποδεικνύει ότι οι αγωνιζόμενοι Έλληνες αγρότες έχουν απόλυτο δίκιο για τις κινητοποιήσεις τους: Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του έχουν ανοίξει μέτωπο με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και τη λογική!», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Έγκλημα μίσους η βεβήλωση του ιερού ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα

«Η βεβήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, συνιστά ένα έγκλημα μίσους, το οποίο έχει ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με προπαγάνδα ναζιστικού τύπου, από τα συστημικά ΜΜΕ, εκτοξεύουν κραυγές μίσους κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τα 'ανθρώπινα δικαιώματα'!», σημειώνει η Ελληνική Λύση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε την κερκόπορτα στους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό.
Σήμερα, για άλλη μια φορά, δικαιωνόμαστε.
Ακριβώς γι' αυτά τα εγκλήματα μίσους είχαμε προτείνει την συμπερίληψη της 'χριστιανοφοβίας' και της 'ελληνοφοβίας' στον αντιρατσιστικό νόμο».
Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Οι ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν προστατεύουν κάποια 'ανθρώπινα δικαιώματα', αλλά θέτουν σε κίνδυνο το ιερό δικαίωμα της χριστιανικής πίστης.
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία, τόσο των φυσικών, όσο και των ηθικών αυτουργών αυτού του ανοσιουργήματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης