Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυση στην εισαγγελία εφετών από τον Νίκο Χαρδαλιά για τη δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας

Μήνυση στην εισαγγελία εφετών από τον Νίκο Χαρδαλιά για τη δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας
Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη προέκυψε από δολιοφθορά στον αγωγό, σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το Πέρανι της Σαλαμίνας, σε βάθος 48 μέτρων
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου, πρόκειται να καταθέσει αύριο ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά, με αφορμή τη δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αναμένεται αύριο στις 9.45 το πρωί να περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας, ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Σημειώνεται ότι πριν λίγες ημέρες ο δήμος Αίγινας με ανακοίνωσή του, ενημέρωνε τους κατοίκους ότι διακόπτεται η τροφοδοσία του νησιού με νερό της ΕΥΔΑΠ, λόγω βλάβης που παρατηρήθηκε στο Υποθαλάσσιο Αγωγό.
Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη προέκυψε από δολιοφθορά στον αγωγό, σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το Πέρανι της Σαλαμίνας, σε βάθος 48 μέτρων.
Το γεγονός γνωστοποίησε και η παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» του Γιάννη Σγουρού, αναφέροντας ότι πρόκειται για την τέταρτη απόπειρα δολιοφθοράς στον Αγωγό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης