Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Δημητροκάλλης: Ψίχουλα τα μέτρα της ΝΔ μπροστά στις ανάγκες των Ελλήνων αγροτών

Γ. Δημητροκάλλης: Ψίχουλα τα μέτρα της ΝΔ μπροστά στις ανάγκες των Ελλήνων αγροτών
«Επικοινωνιακά ημίμετρα, που δεν μπορούν να εξισορροπήσουν τη δημοσκοπική κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας από το νομοθέτημα για τα ομόφυλα ζευγάρια»
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας «Σπαρτιάτες» κ. Δημητροκάλλης κατά την ομιλία του στην βουλή χαιρέτισε τον αγώνα των αγροτών σημειώνοντας πως εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχουμε δει τη Νέα Δημοκρατία να κάνει κάτι ουσιαστικό για να βοηθήσει τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, που μαζί με τον τουρισμό αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας.
«Κάθε μέρα γινόμαστε δέκτες της αποτυχίας του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σε ό,τι δε αφορά τον αγροτικό τομέα, πάνω από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και οι Έλληνες της αγροτιάς περιμένουν τα ψίχουλα που τους τάζει η κυβέρνηση.
Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και δεν έχετε κάνει τίποτα ουσιαστικό για να τους βοηθήσετε και γενικά δεν κάνετε τίποτα για να βοηθηθεί η πρωτογενής παραγωγή.
Έχουμε μόνο υποσχέσεις και επικοινωνιακά ημίμετρα, που δεν μπορούν να εξισορροπήσουν τη δημοσκοπική κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας από το νομοθέτημα για τα ομόφυλα ζευγάρια» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Δημητροκάλλης επανέλαβε όσα έχει δηλώσει σε παλαιότερη ομιλία του για τους αγρότες και την ελληνική παραδοσιακή οικογένεια.
“Η στήριξη στην οικογένεια και στα δίκαια αιτήματα των αγροτών θα πρέπει να είναι αυτονόητη.
Μέτρα-υποδομές-δουλειές, η λύση είναι να επενδύσουμε ως χώρα και ως έθνος στο εγχώριο ανθρώπινο δυναμικό.
Να επενδύσουμε στους ίδιους τους Έλληνες με μέτρα υπέρ της ελληνικής οικογένειας, υποδομές στην περιφέρεια και δουλειές.
Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό πρόβλημα, μόνο με μέτρα που θα βοηθήσουν τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο, μόνο έτσι θα μπορέσει να ξαναζωντανέψει η επαρχία.”
Ο βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του σημειώνοντας πως τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, είναι ψίχουλα μπροστά στις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων αγροτών.
“Πέντε μήνες μετά τις καταστροφές στη Θεσσαλία και οι αγρότες βρίσκονται στο σκοτάδι, χωρίς να μπορούν να προγραμματίσουν την επόμενη μέρα για τη ζωή τους.
Να ξέρουν οι Έλληνες αγρότες ότι είμαστε στο πλευρό τους και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους” ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης