Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Δημητροκάλλης για επέτειο Ιμίων: Οι Ήρωες Αξιωματικοί παραμένουν Αθάνατοι στην μνήμη των Ελλήνων Εθνικιστών

Γ. Δημητροκάλλης για επέτειο Ιμίων: Οι Ήρωες Αξιωματικοί παραμένουν Αθάνατοι στην μνήμη των Ελλήνων Εθνικιστών
Στα γεγονότα της μαύρης επετείου των Ιμίων και στις ευθύνες της κυβέρνησης Σημίτη, αναφέρθηκε ο κ. Δημητροκάλλης, ξεκινώντας την ομιλία του στη βουλή
«Καθήκον να τιμούμε τους Ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία – Παραμένουν Αθάνατοι στην μνήμη των Ελλήνων Εθνικιστών»
Στα γεγονότα της μαύρης επετείου των Ιμίων και στις ευθύνες της κυβέρνησης Σημίτη, αναφέρθηκε ο κ. Δημητροκάλλης, ξεκινώντας την ομιλία του στη βουλή.
«Σαν σήμερα το 1996 τρεις γενναίοι αξιωματικοί oι υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και o αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία.
Είκοσι οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την κρίση των Ιμίων, από μία μεγάλη στρατηγική ήττα αφού η κυβέρνηση Σημίτη κατόρθωσε τότε με τους ακατάλληλους έως ενδοτικούς χειρισμούς της να “γκριζάρει” τις βραχονησίδες Ίμια και να μην μπορεί να τοποθετηθεί Ελληνική Σημαία!
Και ενώ ολόκληρος ο Ελληνικός λαός βρέθηκε μία ημέρα μετά με σκυμμένο το κεφάλι, ο κ. Σημίτης ευχαριστούσε από το βήμα της Βουλής τους Αμερικανούς και ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο, όπως έγινε αργότερα γνωστό “για ένα πανί που το πήρε ο αέρας”.
Καμία Σημαία δεν πήρε ο αέρας ενώ το ελικόπτερο είχε εμφανή σημάδια από τις ριπές των τούρκων. Έχουμε καθήκον να τιμούμε τους Ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και να διδάσκουμε στα παιδιά μας την αληθινή ιστορία των πρωταγωνιστών, στην μνήμη των Ελλήνων Εθνικιστών θα παραμείνουν ΑΘΑΝΑΤΟΙ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητροκάλλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης