Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγέρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά στα προβλήματα με κοστολογημένες προτάσεις για τη στήριξη των αγροτών

Αυγέρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά στα προβλήματα με κοστολογημένες προτάσεις για τη στήριξη των αγροτών
"Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ είναι εδώ με δέσμη τεκμηριωμένων και κοστολογημένων προτάσεων για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, για την αναζωογόνηση της υπαίθρου", που θα παρουσιάσει στα επικείμενα Περιφερειακά συνέδρια, τονίζει η Δ. Αυγέρη
Σχετικά Άρθρα
«Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση οδηγεί σε απόγνωση την κοινωνία και της κουνά το δάκτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντά στα προβλήματα με κοστολογημένες προτάσεις», τονίζει η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δώρα Αυγέρη.
Η κα Αυγέρη σε δήλωσή της αναφέρει πως «η πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που έχει οδηγήσει σε απόγνωση την κοινωνία και έχει βγάλει στο δρόμο τον αγροτικό κόσμο και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο δεν ακούει την κοινωνία και τα προβλήματά της, αλλά της κουνάει το δάχτυλο με αυταρχισμό και αλαζονεία. Ενώ την ίδια ώρα, εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα και τους μεσάζοντες που κερδοσκοπούν σε βάρος του αγροτικού κόσμου».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ είναι εδώ με δέσμη τεκμηριωμένων και κοστολογημένων προτάσεων για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων, για την αναζωογόνηση της υπαίθρου.
Με ολοκληρωμένο και συνεκτικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στα επικείμενα Περιφερειακά συνέδρια, αρχής γενομένης την ερχόμενη Κυριακή στη Δυτική Μακεδονία.
Με απαντήσεις στα κρίσιμα ζητήματα της Αγροτικής Παραγωγής, της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Συνοχής», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης