Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγμα και στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ρήγμα και στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια
Διχασμένη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Τρικούπη
Έντονες ανησυχίες εκφράστηκαν από πολλές πλευρές, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Η συζήτηση, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο, διεξήχθη σε ουσιαστικό και γόνιμο κλίμα προβληματισμού, ενώ ορισμένοι βουλευτές άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να απέχουν από την τελική ψηφοφορία στη Βουλή.
Ανοίγοντας τη συζήτηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, επεσήμανε στους βουλευτές του κόμματος ότι «αποτελεί προγραμματική μας θέση και ο ρόλος μας είναι να νομοθετούμε σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα κι όχι να σχολιάζουμε απόψεις».
Η συζήτηση μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη, καθώς βουλευτές ζήτησαν διευκρινίσεις σε σειρά νομικών ζητημάτων, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους νομικούς του κόμματος και θα απαντηθούν μέχρι την επόμενη συνεδρίαση.
Επίσης αποφασίστηκε να συγκροτηθούν δύο ομάδες, μία υπό την αρμόδια τομεάρχη Δικαιοσύνης, Μιλένα Αποστολάκη, για το νομοσχέδιο που αφορά τον νέο Δικαστικό Χάρτη και η δεύτερη υπό τον Στέφανο Παραστατίδη για το ζήτημα των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης