Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Βελόπουλος θα φθάσει στο 11% αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από ένα όρο – Κλάπα, Βορίδης παίζουν βρώμικα…με Κασιδιάρη

Ο Βελόπουλος θα φθάσει στο 11% αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από ένα όρο – Κλάπα, Βορίδης παίζουν βρώμικα…με Κασιδιάρη
Κλάπα, Βορίδης παίζουν βρώμικα…με Κασιδιάρη
Ο Βελόπουλος η Ελληνική Λύση ανεβαίνει, γιατί απλά εξαφανίζονται οι Σπαρτιάτες, οι Σπαρτιάτες θα φθάσουν στο 0,5% και ο Βελόπουλος στο 10% με 11%...
Όμως το πόσο θα ανέβει ο Βελόπουλος δεν εξαρτάται από τον Βελόπουλο.
Ελλείψει σοβαρότητας στα δεξιά της ΝΔ, ο Βελόπουλος μονοπώλησε και κατάφερε με την πολιτική του εμπειρία, την ρητορική και την δημαγωγία να καταδείξει ότι είναι ο μόνος που ασκεί αντιπολίτευση.
Ο Στίγκας των Σπαρτιατών είναι τραγικά ακατάλληλος ενώ και ο Κασιδιάρης που τους στήριξε κατάλαβε ότι είναι φελλοί και απέσυρε την στήριξη του, αμετάκλητα.
Ο Κασιδιάρης δεν στηρίζει τους Σπαρτιάτες οι δημοσκοπήσεις δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια το πραγματικό ποσοστό των Σπαρτιατών είναι 0,50%.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ρεύμα στο εκλογικό κοινό οπότε έχει καταστεί επικίνδυνος για την κυβέρνηση... που τον κρατάει δέσμιο.
Ο Βελόπουλος θα μπορούσε να φθάσει στις ευρωεκλογές έως το 10% με 11%, να ξεπεράσει το ΚΚΕ για την 4η θέση και να πλησιάσει τα δύο αποκόμματα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο το τελικό ποσοστό Βελόπουλου δεν θα εξαρτηθεί από τον Βελόπουλο, δεν κερδίζει λόγω δυναμικής αλλά λόγω απουσίας άλλης εναλλακτικής στα Δεξιά.
Όλα αυτά θα αλλάξουν μόνο εάν ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανιστεί στις ευρωεκλογές αλλά ο κίνδυνος να τον κόψουν είναι υπαρκτός.
Ο Κασιδιάρης άνετα θα έπαιρνε 6% με 7% μειώνοντας τα ποσοστά της Ελληνικής Λύση – Βελόπουλου στο 6% με 7%.
Σε όλη την Ευρώπη η ακρδεξιά θα εκτιναχθεί στις ευρωεκλογές και στην Ελλάδα βρίσκεται σε ομηρία με διάφορους τρόπους... αλλά το απόστημα της ομηρίας θα σπάσει...


Κλάπα, Βορίδης παίζουν βρώμικα…με Κασιδιάρη

Η Κλάπα ως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου τοποθετήθηκε εκεί επειδή έκανε την δουλειά με την Χρυσή Αυγή.
Έπρεπε να την επιβραβεύσουν... έκανε μια δουλειά και έπρεπε να επιβραβευτεί.
Ο Βορίδης έχει πάθει εμμονή με τον Κασιδιάρη αλλά και το Μαξίμου έχει πάθει εμμονή με τον Κασιδιάρη είναι ο μόνος μη προβλέψιμος.
Ο Βελόπουλος είναι ελεγχόμενος αντίπαλος, ο Κασιδιάρης θεωρείται για αυτούς απρόβλεπτος και η κεντρώα προς αριστερή στροφή της ΝΔ θα έδινε τεράστιο χώρο στον Κασιδιάρη να εκτοξευτεί στις ευρωεκλογές.
Έτσι λοιπόν Βορίδης και Κλάπα έχουν στήσει μέτωπο κατά Κασιδιάρη ο τρόπος με τον οποίο του συμπεριφέρονται είναι προκλητικός και δείχνει ότι το κίνητρο τους είναι ένα όχι μεταμέλεια και τέτοιες ανοησίες αλλά μην κάνει χαλάστρα στις ευρωεκλογές στην ΝΔ.
Ας δώσουμε ένα παράδειγμα.
Η Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα έχει τελειώσει.
Ένας εκ των μελών της Χρυσής Αυγής – δεν αναφερόμαστε στον Κασιδιάρη – υπέβαλλε αίτηση αποφυλάκης.
Δεν κατηγορείται για εμπλοκή στον φόνο Φύσσα, ούτε σε κάποιο άλλο παράπτωμα πέραν της ρητορικής μίσους.
Ενώ αποφυλακίστηκαν όλοι οι ποινικοί των φυλακών της Ελλάδος, μπράβοι, δολοφόνοι, αρχινονοί κ.α. το αίτημα αποφυλάκισης απορρίφθηκε με το εξής αιτιολογικό… ότι δεν έχει μεταμελήσει και δεν έχει εργασία εκτός φυλακών.
Όταν ρώτησε γιατί να μεταμελήσω για τις ιδέες μου… η απάντηση είναι ναι…
Άρα εδώ αποκαλύπτεται ότι έχει στηθεί ένα βρώμικο κόλπο από Κλάπα και Βορίδη ώστε προσεχώς που θα υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης ο Κασιδιάρης να τον κόψουν…
Έρχονται ευρωεκλογές και τον φοβούνται με πρόσχημα οτιδήποτε θα σκαρφιστούν τα πάντα… για να μην είναι εκτός φυλακών άπαξ και στις 20 Φεβρουαρίου 2024 έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής φυλάκισης του…
Ενώ λοιπόν όλοι βγαίνουν ο Κασιδιάρης θα κρατηθεί και θα εξετάσουν τα αιτήματα του μετά τις ευρωεκλογές μετά τον Ιούνιο 2024…
Κάποιος πολιτικός - της ΝΔ - ανέφερε άσε τον Κασιδιάρη που είναι εκεί - εννοώντας στις φυλακές - όλοι είμαστε ήσυχοι να έρθει και να μας κάνει άνω κάτω...
Η απόλυτη απόδειξη της πολιτικής δίωξης...
Ο ανόητος Στίγκας νομίζει ότι πουλώντας τον Κασιδιάρη ότι θα κερδίσει πόντους αλλά είναι τόσο ανόητος που θα του κόψουν την χρηματοδότηση και το Εκλογοδικείο τέλη Φεβρουαρίου 2024 θα εισηγηθεί μια πρωτοφανή πολιτική απόφαση...

Όμως η μεγάλη έκπληξη θα έρθει…
Ο καιρός γαρ εγγύς... κάτι μεγάλο ετοιμάζεται...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης