Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δουδωνής (ΠΑΣΟΚ) κατά Βορίδη: Αποτελείς παγκόσμια πρωτοτυπία

Δουδωνής (ΠΑΣΟΚ) κατά Βορίδη: Αποτελείς παγκόσμια πρωτοτυπία
Η πρωτοτυπία αυτή, έγκειται σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στο να μέμφεται ο υπουργός της κυβέρνησης που δεν θα ψηφίσει κυβερνητικό νομοσχέδιο, την αντιπολίτευση «γιατί δεν θα ψηφίσει άλλο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης»
Σχετικά Άρθρα

Ακόμα ένας γύρος έντασης προκλήθηκε στη Βουλή λόγω του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο.
Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής ήταν ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, ο οποίος απευθυνόμενος στον Μάκη Βορίδη, μίλησε για «παγκόσμια πρωτοτυπία».
Η πρωτοτυπία αυτή, έγκειται σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στο να μέμφεται ο υπουργός της κυβέρνησης που δεν θα ψηφίσει κυβερνητικό νομοσχέδιο, την αντιπολίτευση «γιατί δεν θα ψηφίσει άλλο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης».
Τονίζει ότι «αυτήν την τροπολογία -για την οποία λέτε ότι είναι κρίσιμος ο ρόλος μας-, δεν είπε ο πρωθυπουργός ότι θα την επανακαταθέσει μετά τις ευρωεκλογές; Σας ρωτώ. Γιατί δεν αποσύρετε την τροπολογία, που χρειάζεται 200 ψήφους για να περάσει, τη στιγμή που θα την επανακαταθέσετε;».
Καταληκτικά ο Παναγιώτης Δουδωνής ανέφερε: «να σας πω γιατί δεν την αποσύρετε; Γιατί αυτή η κυβέρνηση μοιράζεται με τον Πάπα την αξίωση του αλάθητου ή μάλλον μοιραζόταν, γιατί και ο Πάπας άλλαξε άποψη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης