Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση σε Κασσελάκη: Η Ελλάδα δεν είναι ΗΠΑ - Η Ορθοδοξία είναι ταυτισμένη με το έθνος και την κοινωνία

Ελληνική Λύση σε Κασσελάκη: Η Ελλάδα δεν είναι ΗΠΑ - Η Ορθοδοξία είναι ταυτισμένη με το έθνος και την κοινωνία
Η Ελληνική Λύση σχολιάζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει την αποσάθρωση της κοινωνίας που επιχειρεί η ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την πρότασή του για διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, ασκεί η Ελληνική Λύση.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση, αντί να ανακόπτει την αποσάθρωση της κοινωνίας που επιχειρεί η ΝΔ, την ενισχύει. Αυτό προκύπτει από την πρόταση του κ. Κασσελάκη για "διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας".
Έχουμε να κάνουμε μία ερώτηση στον κ. Κασσελάκη και τους οπαδούς αυτής της "θεωρίας": Τις τεράστιες εκτάσεις που δήμευσε το κράτος ή παραχωρήθηκαν οικειοθελώς από την εκκλησία, αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ, θα τις αποζημιώσει από την τσέπη του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Τις αγαθοεργίες, τα χιλιάδες συσσίτια, την παροχή στέγης σε άστεγους και ηλικιωμένους, θα την αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους υπαλλήλους του;», προσθέτει η Ελληνική Λύση, ενώ επισημαίνει: «Ας καταλάβει ο κ. Κασσελάκης ότι η Ελλάδα δεν είναι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ορθοδοξία είναι ταυτισμένη με το έθνος και την κοινωνία. Ο πολιτικός αρχηγός, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές, οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει, όπως ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης