Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Συστηματικός ψεύτης ο βουλευτής Μαντάς, πιστός στην ομερτά ο Μητσοτάκης

Πολάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Συστηματικός ψεύτης ο βουλευτής Μαντάς, πιστός στην ομερτά ο Μητσοτάκης
Η Δημοκρατία Μητσοτάκη θέλει να ελπίζει ότι ένας νέος κύκλος σιωπής ξεκινά και για αυτό ένα ολόκληρο 24ωρο μετά δεν έχει ψελλίσει ούτε λέξη λέει ο Πολάκης
Δριμεία επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ, Περικλή Μαντά και στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη εξαπολύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκης, ο οποίος κατηγορεί τον κ.Μαντά ότι είναι συστηματικός ψεύτης και κακοπληρωτής.
«Τον Φεβρουάριο του 2022, με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις μου ως Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είχα αποκαλύψει ότι ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς:
1. Είχε για πολλά χρόνια στην κατοχή του, με μπροστινό "αχυράνθρωπο" έμπιστο του πρόσωπο, offshore εταιρεία στα νησιά Μάρσαλ, κάτι που είναι παράνομο.
2. Είχε περίπου 700.000 € ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο, από ατομική και εταιρική του δραστηριότητα.
Εύλογα ο μέσος Έλληνας πολίτης αναρωτιέται, αν μετά τις καταγγελίες:
Επενέβη ως όφειλε ο Προϊστάμενος της ΔΟΥ Καλαμάτας, προκειμένου να εξετάσει γιατί δεν έχει κινηθεί η σε βάρος του κ. Μαντά, προβλεπόμενη διαδικασία; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Επενέβη ως όφειλε ο κ. Πιτσιλής (Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων); Η απάντηση είναι ΟΧΙ
Έκανε κάποια ενέργεια ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας; Η απάντηση είναι ΟΧΙ
Απέπεμψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα τον κ. Μαντά, όταν έμαθε ότι ο Βουλευτής του έχει χρέος 700.000 € προς το Δημόσιο, τη στιγμή που ο μέσος Έλληνας πολίτης στερείται τα πάντα για να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του; Η απάντηση είναι ΟΧΙ
Με τη κάλυψη του Μαξίμου ο κ. Μαντάς επανεκλέχθηκε και η ΝΔ έφερε και ψήφισε, λίγες μέρες μετά το άνοιγμα της νέας Βουλής, την 8η Άρση Ασυλίας μου στην ολομέλεια (για τις προηγούμενες εφτά δεν έχει υπάρξει καμία καταδικαστική απόφαση εναντίoν μου-κάποιες εκκρεμούν ακόμα).
Σε χθεσινό του δημοσίευμα, το Ντοκουμέντο αποκαλύπτει ότι ο κ. Μαντάς χρωστάει μαζί με τη σύζυγο του: πάνω από 1.200.000 στη ΔΟΥ Καλαμάτας, 400.000 € στην Εθνική Τράπεζα και περίπου 55.000 € στο ΙΚΑ.
Δηλαδή, η μόνη ανακρίβεια στις καταγγελίες μου ήταν ότι εγώ δεν είχα βρει ούτε τα μισά χρέη του.
Η Δημοκρατία Μητσοτάκη, θέλει να ελπίζει ότι ένας νέος κύκλος σιωπής ξεκινά και για αυτό ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο μετά δεν έχει ψελλίσει ούτε λέξη.
Εκτός και αν, για τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, το να χρωστά ένας εν ενεργεία Βουλευτής του κόμματος πάνω από 1.200.000 € στο Δημόσιο, "είναι άλλη μια μέρα στη δουλειά» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Πολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης