Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χάος στη ΝΔ - Θέμα χρόνου η παραίτηση της Μαρίας Κεφάλα (υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας)

Χάος στη ΝΔ - Θέμα χρόνου η παραίτηση της Μαρίας Κεφάλα (υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας)
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υφυπουργός αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να υποβάλει την παραίτησή της, ενώ στη θέση της προωθείται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου
Η κυβέρνηση της ΝΔ φαίνεται πως συνταράσσεται με φόντο το νομοσχέδιο που προβλέπει τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Ανάμεσα στα στελέχη της που έχουν τοποθετηθεί ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου, συγκαταλέγεται και η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Μαρία Κεφαλά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, είναι ένα βήμα πριν την παραίτησή της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υφυπουργός αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να υποβάλει την παραίτησή της, ενώ στη θέση της προωθείται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου.
Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στείλει σαφές μήνυμα προς τους υπουργούς του για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, πως άλλο ανοχή στην αποχή «γαλάζιων» βουλευτών κι άλλο «ανταρσία» εντός Υπουργικού.
Το αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, μένει να αποδειχθεί στην συνέχεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης