Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): «Ναι» σε επιστολική ψήφο μόνον εάν αποσυρθεί η τροπολογία

tags :
Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ): «Ναι» σε επιστολική ψήφο μόνον εάν αποσυρθεί η τροπολογία
Δεν έχει κανένα νόημα πια αυτή η τροπολογία γιατί δεν υπάρχουν 200 ψήφοι σε αυτή την αίθουσα, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης
Το ΠΑΣΟΚ, δια του προέδρου του, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες πως δεν πρόκειται να ψηφίσει την τροπολογία που έφερε ξαφνικά χθες το βράδυ η κυβέρνηση, διαμήνυσε πως θα υπερψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο της επιστολικής ψήφου, μόνο εάν αποσύρει η Κυβέρνηση την τροπολογία.
"Σήμερα σας δίνουμε μια ακόμη τελευταία ευκαιρία, για να υπάρξει συναίνεση. Σας καλούμε να αποσύρετε την τροπολογία που φέρατε από το παράθυρο.
Άλλωστε, δεν έχει κανένα νόημα πια αυτή η τροπολογία γιατί δεν υπάρχουν 200 ψήφοι σε αυτή την αίθουσα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.
Σε άλλο σημείο της παρέμβασης του πρόσθεσε: "είμαστε έτοιμοι και θετικοί επί της αρχής, σε νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα επιστολικής ψήφου σε όσους έχουν εκλογικό δικαίωμα και είναι κάτοικοι εξωτερικού, αλλά και σε όσους ψηφίζουν εντός της επικράτειας και έχουν τα συγκεκριμένα κωλύματα που ανέφερα. Σε ένα τέτοιο νόμο το ΠΑΣΟΚ είναι θετικό".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης