Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη για Πολάκη: Επ' ουδενί μας εκφράζουν τέτοιες αντιδράσεις

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη για Πολάκη: Επ' ουδενί μας εκφράζουν τέτοιες αντιδράσεις
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο με αφορμή τον Πολάκη
Σχετικά Άρθρα
"Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου", απαντά το κόμμα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Π. Μαρινάκη, με φόντο την επίθεση με ύβρεις  του Π. Πολάκη στον γελοιογράφο της Καθημερινής, Ηλία Μακρή.
Ο κ. Μαρινάκης νωρίτερα, με αφορμή την ανάρτηση -επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Πολάκη, σε δήλωσή του ανέφερε πως το γεγονός "ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή".
Στη δήλωση του Π. Μαρινάκη για την αντίδραση του Π. Πολάκη, απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, "επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως «εγκληματική οργάνωση» δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλά της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης