Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σάλος με τις ύβρεις Πολάκη κατά σκιτσογράφου και...«βοθρολύματα» - Για ανοχή ΣΥΡΙΖΑ που μεταφράζεται σε συνενοχή μιλά η κυβέρνηση

Σάλος με τις ύβρεις Πολάκη κατά σκιτσογράφου και...«βοθρολύματα» - Για ανοχή ΣΥΡΙΖΑ που μεταφράζεται σε συνενοχή μιλά η κυβέρνηση
Το γεγονός ότι "δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή", σύμφωνα με τον Π. Μαρινάκη
Πολιτική θύελλα ξέσπασε με επίκεντρο ένα σκίτσο που αφορά τον Παύλο Πολάκη, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με ύβρεις στον γελοιογράφο της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, με την κυβέρνηση δια στόματος του Π. Μαρινάκη να σχολιάζει τη μη καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, γεγονός που υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος που μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή.
Ειδικότερα,ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Π. Πολάκη δήλωσε πως " ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική του, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ προέβη, για μια ακόμα φορά, σε προγραφές, αυτή τη φορά σε βάρος του σκιτσογράφου Ηλία Μακρή, επειδή ενοχλήθηκε από το σκίτσο του.
Η επαναλαμβανόμενη κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών δεν προκαλεί, δυστυχώς, καμία έκπληξη για τον εν λόγω Βουλευτή".
"Το γεγονός, όμως, ότι δεν υπάρχει καμία επίπτωση για εκείνον, ή έστω κάποια αντίδραση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αρχηγό του, υποδηλώνει την ανοχή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε αυτές τις πρακτικές, η οποία, τελικά, μεταφράζεται σε πλήρη συνενοχή", κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει το θάρρος να τον απομονώσει - Ντροπή

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Πολάκη, ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, έγραψε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Ηλίας Μακρής, όπως και πρακτικά όλοι οι σκιτσογράφοι/γελοιογράφοι της Χώρας μου έχουν αφιερώσει πολλά σκίτσα τους. Πάντοτε χιουμοριστικά και καυστικά, όπως επιβάλλει αυτή τους η Τέχνη. Διαβάζω την αντίδραση αυτού του αγενούς (το γράφω όσο πιο ήπια και ευγενικά μπορώ) ανθρώπου και λυπούμαι πραγματικά που ο @syriza_gr παρά την συντριβή του στις Εκλογές, την αλλαγή της ηγεσίας του και την συνεχή του πτώση στις Δημοσκοπήσεις, δεν βρίσκει το θάρρος να τον απομονώσει».
«Πέραν της τοξικότητας και των ύβρεων και του οχετού που εκτοξεύει, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός ανθρώπου που δεν είναι διάσημος και δεν γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό του, θα μπορούσε ακόμη και να του δημιουργήσει πραγματικούς κινδύνους. Μα τί πρέπει πλέον άλλο να κάνει για να του βάλουν ένα όριο έστω στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ντροπή» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
adonis11.JPG
Η επίθεση Πολάκη


Επίθεση με ύβρεις κατά του Ηλία Μακρή για το σκίτσο του στην Καθημερινή, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο σε ανάρτησή του για "βοθρολύματα της «γελοιογραφίας»" και... λυξονταρμα.
Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του, «εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας». Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα ! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος ,λέει,της «σοβαρής» Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξονταρμα ,εκει θα έχεις πέραση !
ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά…… Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο «Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση
ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)»".


polakis_3.JPG


Ακολουθεί το σκίτσο 
skitso.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης