Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν λύνεται το δημογραφικό με 300 ευρώ εφάπαξ και ανακύκλωση μέτρων που ήδη ισχύουν

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν λύνεται το δημογραφικό με 300 ευρώ εφάπαξ και ανακύκλωση μέτρων που ήδη ισχύουν
«Να σταματήσει η κοροϊδία. Έστω για το ζήτημα του δημογραφικού, το οποίο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και της χώρας», ζητούν Ν. Παππάς και Κ. Νοτοπούλου
Σχετικά Άρθρα
«Με 300 ευρώ εφάπαξ και ανακύκλωση μέτρων που ήδη ισχύουν δεν λύνεται το δημογραφικό», υπογραμμίζουν σε κοινή του δήλωση ο τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ν. Παππάς και η τομεάρχης Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής του κόμματος, Κ. Νοτοπούλου, με αφορμή τις ανακοινώσεις Χατζηδάκη – Ζαχαράκη για το επίδομα γέννησης  και τα μέτρα στήριξης νέων γονέων.
Όπως σημειώνουν «οι τιμές στα βρεφικά ήδη διπλασιάζονται, το κόστος ζωής ειδικά για τα νοικοκυριά με παιδιά συνεχίζει να αυξάνεται και η κυβέρνηση της Ν.Δ. δίνει επιπλέον 300 ευρώ εφάπαξ (κατά μέσο όρο) ανά ζευγάρι για κάθε παιδί που γεννήθηκε το 2023 και το 2024.
Οι δήθεν νέες πρόνοιες για τις οικογένειες εξαντλούνται στην ανακύκλωση μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί και ισχύουν, αλλά, όπως έχει διαπιστωθεί, δεν λύνουν το πρόβλημα της δυσβάσταχτης καθημερινότητας, πόσο μάλλον αυτό του δημογραφικού».
«Να σταματήσει η κοροϊδία. Έστω για το ζήτημα του δημογραφικού, το οποίο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και της χώρας», καταλήγουν Ν. Παππάς και Κ. Νοτοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης