Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με Η1Ν1 επέστρεψε ο Μητσοτάκης από το Davos - Στον αέρα το υπουργικό για τα ομόφυλα ζευγάρια και το ταξίδι σε ΗΠΑ

Με Η1Ν1 επέστρεψε ο Μητσοτάκης από το Davos - Στον αέρα το υπουργικό για τα ομόφυλα ζευγάρια και το ταξίδι σε ΗΠΑ
Αύριο (23/1/2024) ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία - Μία ημέρα μετά θα μετέβαινε στη Νέα Υόρκη
(upd) Με γρίπη (Η1Ν1) επέστρεψε από το Davos o πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά συνέπεια το πρόγραμμα του για τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τροποποιηθεί.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για την Τρίτη (23/1/2024) ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, ενώ μία ημέρα αργότερα θα μετέβαινε στη Νέα Υόρκη για το roadshow της JP Morgan. Στο πλαίσιο αυτό, είναι προγραμματισμένη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της αμερικανικής τράπεζες, Jamie Dimon.
«Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από το Davos διεγνώσθη θετικός στη γρίπη Α Η1Ν1. Η επίσκεψή του στις ΗΠΑ καθίσταται αμφίβολη έως απίθανη να γίνει. Θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης σε όσες εκδηλώσεις μπορεί», είπε o κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και συμπλήρωσε «Το υπουργικό συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για αύριο αλλά αν δεν καταστεί εφικτό θα αναβληθεί. Θα επαναξιολογείται με βάση την πορεία της γρίπης. Αν δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός θα αναβληθεί αλλά για λίγες ημέρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης