Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ): Πέτυχε τον στόχο της η συνεδρίαση στις Σπέτσες - Παράχθηκε πλούσιο έργο, δεν θα έφταναν 20 συνεδριάσεις στην Αθήνα

Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ): Πέτυχε τον στόχο της η συνεδρίαση στις Σπέτσες - Παράχθηκε πλούσιο έργο, δεν θα έφταναν 20 συνεδριάσεις στην Αθήνα
Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και λίστα με 10 κοστολογημένα μέτρα κατά της ακρίβειας, ανέφερε η Θ. Τζάκρη
Σχετικά Άρθρα
Για συνεδρίαση στις Σπέτσες που πέτυχε τον στόχο της, που ήταν η ανάπτυξη και βελτίωση σχέσεων μεταξύ των βουλευτών και των τομεαρχών του κόμματος, ο καλύτερος συντονισμός του αντιπολιτευτικού έργου και η αντιπαράθεση επιχειρημάτων στις τακτικές της Κυβέρνησης, εστιάζοντας στα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις, έκανε λόγο η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Θ. Τζάκρη.
Η κα Τζάκρη μιλώντας στον ΑΝΤ1 με φόντο την τριήμερη συνεδρίαση των βουλευτών του κόμματος στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, τόνισε πως η πρακτική αυτή του Στέφανου Κασσελάκη είναι ευρέως διαδεδομένη στον χώρο των επιχειρήσεων.
Όπως ανέφερε, το έργο που παράχθηκε αυτές τις ώρες στο σπίτι του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πλούσιο και σημαντικό και δεν θα έφταναν 20 συνεδριάσεις στην Αθήνα, σε ένα ξενοδοχείο ή σε άλλον χώρο για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα.
Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση του κόμματος, χωρίς να γίνει συζήτηση για πρόσωπα σε συγκεκριμένους ρόλους.
Πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και λίστα με 10 κοστολογημένα μέτρα κατά της ακρίβειας.

Για επιστολική ψήφο

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για την επιστολή ψήφο που εισάγεται το μεσημέρι της Δευτέρας 22/1 στην Ολομέλεια της Βουλής, η κα Τζάκρη ανέφερε πως «Θα ψηφίσουμε επί της αρχής το νομοσχέδιο, αν και έχουμε σοβαρές ενστάσεις σε άρθρα του».

Για νομοσχέδιο ομόφυλων

Για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, η κα Τζάκρη είπε πως «περιμένουμε να δούμε το νομοσχέδιο και να πάρουμε τις αποφάσεις μας, είμαστε μετά τα Χριστούγεννα και θέλετε να μας πάτε στο Πάσχα, πρέπει να δούμε πρώτα το νομοσχέδιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης