Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης για Σπέτσες: Διήμερο πολιτικής διεργασίας, πλούσιο σε ιδέες και προτάσεις, που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Γιαννούλης για Σπέτσες: Διήμερο πολιτικής διεργασίας, πλούσιο σε ιδέες και προτάσεις, που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ
"Η μείωση στην τιμή του βρεφικού γάλακτος με την τροπολογία Σκρέκα δεν θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ, ενώ με τη διατίμηση στην τιμή του προϊόντος στο ράφι η μείωση θα μπορούσε να φθάσει τα 10 ευρώ", τόνισε ο Χρ. Γιαννούλης
«Το διήμερο στις Σπέτσες ήταν ένα διήμερο πολιτικής διεργασίας, πλούσιο σε ιδέες και προτάσεις, που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», τόνισε μιλώντας στο MEGA, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του κόμματος και Τομεάρχης Ανάπτυξης, Χρ. Γιαννούλης.
Ακόμη, για το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο κ. Γιαννούλης εκτίμησε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα το υπερψηφίσουν, προσθέτοντας πως «δεν χάνουν όμως το δικαίωμα να καταθέτουν τις ενστάσεις τους για πτυχές του νομοσχεδίου».

Για βρεφικό γάλα

Όπως ανέφερε «υπερψηφίσαμε τις τροπολογίες του υπουργείου Ανάπτυξης για την ακρίβεια, αλλά για αδιευκρίνιστο λόγο, ορισμένα μέτρα, όπως το πλαφόν στο μεικτό περιθώριο κέρδους στο βρεφικό γάλα, θα αρχίσουν να εφαρμόζονται μετά από 1,5 μήνα.
Η μείωση στην τιμή του βρεφικού γάλακτος με την τροπολογία Σκρέκα δεν θα ξεπεράσει τα 2 ευρώ, ενώ με τη διατίμηση στην τιμή του προϊόντος στο ράφι η μείωση θα μπορούσε να φθάσει τα 10 ευρώ».
«Τα περισσότερα μέτρα που έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι από την εργαλειοθήκη της ΕΕ, την οποία επιμένει να αγνοεί η κυβέρνηση», κατέληξε ο κ. Γιαννούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης