Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώνονται οι εργασίες της Κ.Ο. στις Σπέτσες - Ακρίτα: Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώνονται οι εργασίες της Κ.Ο. στις Σπέτσες - Ακρίτα: Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά
"Παράξαμε πολιτική και τα αποτελέσματα θα φανούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που θα καταθέσουμε προτάσεις σε κάθε τομέα", δήλωσε ο Π. Παππάς
Σχετικά Άρθρα
(upd) Στην ολοκλήρωσή τους φτάνουν σήμερα, Κυριακή 21/1, οι εργασίες της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες, με επίκεντρο τις προτάσεις των βουλευτών για όλα τα θέματα ανά τομέα ευθύνης.
Οι συνεδριάσεις του τριημέρου που πλέον ολοκληρώνεται, χαρακτηρίζονται πολύ παραγωγικές από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους (πχ Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.
Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει σε κοινοβουλευτικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ, με ορίζοντα το συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές.

Τι ανέφεραν Ακρίτα - Παππάς

«Ήταν εξαιρετικό, ήταν πάρα πολύ δημιουργικό. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Συνεχίζουμε σήμερα και θα πάνε όλα πολύ καλά. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και το κουράγιο σας. Καταλαβαίνω και εγώ ως δημοσιογράφος πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνετε», δήλωσε στους δημοσιογράφους η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλ. Ακρίτα προσερχόμενη στην οικία του Στ. Κασσελάκη για τη σημερινή τρίτη συνεδρίαση.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, ανέφερε πως «ήταν ένα δημιουργικό τριήμερο. Παράξαμε πολιτική και τα αποτελέσματα θα φανούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που θα καταθέσουμε προτάσεις σε κάθε τομέα. Ελπίζουμε αυτό να το αγκαλιάσει ο κόσμος και να ανεβάσουμε έτσι και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Γιαννούλης: Πλούσιο σε ιδέες και προτάσεις

«Το διήμερο στις Σπέτσες ήταν ένα διήμερο πολιτικής διεργασίας, πλούσιο σε ιδέες και προτάσεις, που θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», τόνισε μιλώντας στο MEGA, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του κόμματος και Τομεάρχης Ανάπτυξης, Χρ. Γιαννούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης