Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου σε Ιερώνυμο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψηφίσματα

Μαξίμου σε Ιερώνυμο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψηφίσματα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι με το νομοσχέδιο ρυθμίζεται ένα μεγάλο θέμα για την τύχη των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών
Σχετικά Άρθρα
Την πρόταση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία απορρίπτει το Μέγαρο Μαξίμου.
«Στην Ελλάδα τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψηφίσματα» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Οι θέσεις των πολιτών εκφράζονται με τη στήριξη ή την αποδοκιμασία προγραμμάτων στις εκλογές και το δικό μας πρόγραμμα στηρίχθηκε στις πρόσφατες εκλογές και σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβανόταν η ρύθμιση αυτή, επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Όπως σημείωσε παράλληλα ο κ. Μαρινάκης υπάρχει απόλυτος σεβασμός της κυβέρνησης στην Εκκλησία και «ακούμε με σεβασμό τις αποψεις δεδομένης της διαχρονικής συμβολής της σε κρίσεις που προηγήθηκαν και του σπουδαίου ρόλου που έπαιξε για τη στήριξη των πολιτών»
Με το νομοσχέδιο αυτό ρυθμίζεται ένα μεγάλο θέμα για την τύχη των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών, πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης. «Κανείς δεν έχει το δικαιώμα να πει στην Εκκλησία τη θέση θα εκφράσει. Υπάρχει εκτελεστική εξουσία στη χώρα που εισηγείται ένα νομοσχέδιο και είναι στην κρίση των βουλευτών αν θα το υπερψηφίσουν και πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνοντας το σεβασμό του στην Εκκλησία ως θεσμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης