Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή αντίδραση του Μαρινάκη για τις «στημένες συναντήσεις» του Κασσελάκη - Προσβάλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους

Σφοδρή αντίδραση του Μαρινάκη για τις «στημένες συναντήσεις» του Κασσελάκη - Προσβάλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους
«Κάποια στιγμή μπορεί να βαπτίσουν κομπάρσους και τους ψηφοφόρους όταν πέσουν τα ποσοστά τους» ανταπαντά σκωπτικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στις επικρίσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος με ανάρτησή του σχολίασε τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με πολίτες το τελευταίο διάστημα, χαρακτηρίζοντάς τις «στημένες».
«Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες “αυθόρμητες” συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες», σχολίασε συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
«Ο κ. Κασσελάκης εκπροσωπεί το κόμμα που κυβέρνησε με πολιτικές που έδιωχναν τους νέους στο εξωτερικό και προσβάλλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους. Το ίδιο κάνει με τον εξωδικαστικό μηχανισμό, ο πρόεδρος του κόμματος που κατήργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας. Δεν μάς βολεύει η συζήτηση γιατί δεν κάναμε τίποτα, άρα κομπάρσοι, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια στιγμή μπορεί να βαπτίσουν κομπάρσους και τους ψηφοφόρους όταν πέσουν τα ποσοστά τους», είπε ο Παύλος Mαρινάκης ερωτηθείς σχετικά στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του σχολίασε ότι «μετά την “τυχαία” συνάντηση με νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, χθες ο Πρωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση». Συγκεκριμένα, ανέφερε «περπατώντας εκτός προγράμματος στην Αγία Παρασκευή, έπεσε πάνω σε πολίτη που τον ευχαριστούσε, έχοντας κατά τύχη μαζί του τα έγγραφα του εξωδικαστικού συμβιβασμού.
”Άρα δουλεύει ο εξωδικαστικός”, ήταν η “αυθόρμητη” αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που ανάλγητα επιτρέπει».
Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι «την επόμενη “τυχαία” συνάντηση του Πρωθυπουργού την προτείνει σήμερα στην Καθημερινή ο Ανδρέας Πετρουλάκης», παραθέτοντας το σχετικό σκίτσο.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης