Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγρια κόντρα Ασημακοπούλου - in't Veld στην Ευρωβουλή - «Κάθε φορά που συζητάμε για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα μας κατηγορείτε»

Άγρια κόντρα Ασημακοπούλου - in't Veld στην Ευρωβουλή - «Κάθε φορά που συζητάμε για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα μας κατηγορείτε»
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ αποπειράθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της κυβέρνησης για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρή αντιπαράθεση με την Ολλανδη ευρωβουλευτή Sophie in 't Veld είχε η Άννα Μίσελ Ασημακοπούλου στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όταν η ευρωβουλευτής της ΝΔ αποπειράθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της κυβέρνησης για το κράτος δικαίου και την ελευθερία του Τύπου, απορρίπτοντας κάθε κριτική από τους Ευρωπαίους συναδέλφους της.
«Κάποιοι εμμονικά επιμένουν να δυσφημούν την Ελλάδα για προσωπικό όφελος και μικροπολιτικές σκοπιμότητες» επανέλαβε κατά την πάγια κυβερνητική ρητορική η κ. Ασημακοπούλου, στις καταγγελίες της Ολλανδής ευρωβουλευτή περί υποβάθμισης του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.
Ανταπαντώντας η Ολλανδη ευρωβουλευτής τόνισε : «Κάθε φορά που συζητάμε για το κράτος δικαίου απορρίπτετε κάθε επίκριση, κατηγορείτε όσους ρωτούν ότι είναι παρτιζάνοι και έχουν προεκλογικά κίνητρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορούσατε να φανταστείτε ότι κάποιοι αντιδρούν επειδή υπερασπίζονται κάποιες ιδέες; Θα μπορούσατε να το διανοηθείτε αυτό;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης