Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Δημητροκάλλης: ΟΧΙ στον γάμο των ομόφυλων - Στην λάθος πλευρά της Ιστορίας η ΝΔ

Γ. Δημητροκάλλης: ΟΧΙ στον γάμο των ομόφυλων - Στην λάθος πλευρά της Ιστορίας η ΝΔ
O κ. Γιάννης Δημητροκάλλης σχολίασε την στάση της Νέας Δημοκρατίας που για ακόμη μία φορά βρίσκεται στην λάθος πλευρά της Ιστορίας
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας «Σπαρτιάτες» από το βήμα της βουλής δήλωσε πως στηρίζει μόνο την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια με μπαμπά και μαμά, τον διαχρονικό πυλώνα του ελληνικού Έθνους.
Ακολούθως ο κ. Γιάννης Δημητροκάλλης σχολίασε την στάση της Νέας Δημοκρατίας που για ακόμη μία φορά βρίσκεται στην λάθος πλευρά της Ιστορίας και αποφασίζει να περάσει στην βουλή ένα νεοταξίτικο νομοθέτημα μαζί με τις ψήφους της αριστεράς. «Κύριοι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας πραγματικά έχετε ξεφύγει με τους πολιτικαντισμούς σας, αφού νομιμοποιήσετε δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μαζί με την αριστερά, τώρα ετοιμάζεστε να νομιμοποιήσετε τον γάμο των ομόφυλων και άλλες ύποπτες διατάξεις με τις ψήφους της αριστεράς, αγνοώντας το λαϊκό αίσθημα και τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο βουλευτής Ά Ανατολικής Αττικής δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον πρόσφατο μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης και αναφέρθηκε στην πρωτοφανή έξαρση της εγκληματικότητας όπως και στις ευθύνες των αρμόδιων υπουργείων.
«Διώξατε κακήν κακώς τον υπουργό και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, όμως η εγκληματικότητα παραμένει και έχει χτυπήσει κόκκινα σε όλα τα επίπεδα.
Από την αρχή της κοινοβουλευτικής μου θητείας, έχω καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις για την έξαρση της εγκληματικότητας και οι πρώην υπουργοί σας με αλαζονικό τρόπο απαντούσαν πως τα μέτρα που παίρνουν επαρκούν και ότι έχουν σχέδια και άλλα κουραφέξαλα που δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα που βιώνουν οι Έλληνες.
Κύριοι, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και θα πρέπει να υπάρξει ριζικός επανασχεδιασμός και όχι ανακύκλωση προσώπων που είχατε διώξει στο παρελθόν.
Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής προς όφελος των Ελλήνων, των πραγματικών θυμάτων του πολυπολιτισμικού μοντέλου και της ανοιχτής κοινωνίας που ευαγγελίζεστε.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης