Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση της «Νίκης» κατά της κυβέρνησης: Κάνουν φροντιστήρια πειθαρχίας και υποστήριξης της ομοφυλοφιλίας

Ολομέτωπη επίθεση της «Νίκης» κατά της κυβέρνησης: Κάνουν φροντιστήρια πειθαρχίας και υποστήριξης της ομοφυλοφιλίας
«Στοιχηθείτε!!!...και τα μαθητούδια μπαίνουν στη γραμμή» τονίζει σκωπτικά η Νίκη για τα εσωτερικά σεμινάρια της Πειραιώς
Ευθείες βολές επιρρίπτει η «Νίκη« του Δημήτρη Νατσιού στη Νέα Δημοκρατία, για τα εσωτερικά σεμινάρια με τα οποία η Πειραιώς επιδιώκει να ομογενοποιήσει τη στάση των βουλευτών της - επιδιώκοντας την έγκριση του νομοσχεδία για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Αναλυτικότερα, το κόμμα επισημαίνει:
«Στοιχηθείτε!!!...και τα μαθητούδια μπαίνουν στη γραμμή. Το παράγγελμα δόθηκε από "του Μαξίμου" και οι βουλευτές, ανά δεκάδες, υποβάλλονται σε εντατικές κομματικές μαλάξεις, για να πειθαρχήσουν, να πάρουν γραμμή και να μπουν στη γραμμή.
Βεβαίως κατά το Σύνταγμα οι βουλευτές "έχουν το απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση" (άρθρο 60 ,1).
Προφανώς στα φροντηστήρια υποστήριξης της ομοφυλοφιλίας, οι βουλευτές, "διδάσκονται" για το πως μπαζώνεται η συνείδηση. Ένα είναι σίγουρο τον Ιούνιο που θα γίνουν τα διαγωνίσματα των ευρωεκλογών πολλοί βουλευτές της Ν.Δ, οι πειθήνιοι και υπάκουοι, θα δουν τις κόλλες τους...μαύρες και με βαθμολογία κάτω από η βάση.»

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης