Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωσοσιαλιστές: Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει πρώτα που θέλει να ανήκει

Ευρωσοσιαλιστές: Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσει πρώτα που θέλει να ανήκει
«Το κόμμα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών είναι παρόν στην Ελλάδα με ένα σπουδαίο κόμμα»
Σχετικά Άρθρα
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφασίσει πού βρίσκεται και πού θέλει να ανήκει μετά τις Ευρωεκλογές», απάντησε σε σχετική ερώτηση της «Ναυτεμπορικής», η πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (S&D), Iratxe García Pérez.
«Το κόμμα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών είναι παρόν μέσα στην Ελλάδα με ένα σπουδαίο κόμμα και μία σπουδαία αντιπροσωπεία από το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά, σε ερώτηση αναφορικά με τις συζητήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το αν θα πρέπει να μετέχουν στις επερχόμενες Ευρωεκλογές με τους Σοσιαλιστές & Δημοκράτες και όχι με την Αριστερά.
«Εμάς μας απασχολεί και δουλεύουμε στο να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα και να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση από τους συναδέλφους μας στο ΠΑΣΟΚ στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές του Ιουνίου», σημείωσε.
«Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι δικιά τους απόφαση, να δουν τι θέλουν και από εκεί και πέρα είναι δικό μας θέμα. Υπάρχουν κι άλλα κόμματα που θέλουν το ίδιο. Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Δεν θέλουμε να κάνουμε εικασίες για κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί», είπε η κ. García Pérez.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης