Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης από Καλαμάτα: Η Νέα Αριστερά θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των Ευρωεκλογών

Χαρίτσης από Καλαμάτα: Η Νέα Αριστερά θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των Ευρωεκλογών
Θα ακολουθήσουν 80 περίπου ανάλογες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, την ίδια στιγμή που θα ανοίγουν και κεντρικά γραφεία του νέου κόμματος
Την αισιοδοξία του για την πορεία της «Νέας Αριστεράς» στα πρώτα της βήματα και τη μετατροπή της σε κόμμα, τόνισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδα και βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης εξέφρασε παράλληλα και την ικανοποίηση του για τον κόσμο που «αγκάλιασε» γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου «ΡΕΞ» , στην πρώτη εκδήλωση του κομματικού σχηματισμού, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα και είχε κεντρικούς ομιλητές τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρη Χριστόπουλο καθώς και τον ίδιο.
Έκανε δε, γνωστό, ότι θα ακολουθήσουν 80 περίπου ανάλογες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, την ίδια στιγμή που θα ανοίγουν και κεντρικά γραφεία του νέου κόμματος, σε όλες τις μεγάλες πόλεις.
Ο επικεφαλής της «Νέας Αριστεράς» αναφορικά με την πορεία του νέου σχηματισμού, σημείωσε ότι θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των ευρωεκλογών, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στους πρώην συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ, που του ζήτησαν να επιστρέψει την έδρα της Μεσσηνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος με τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες αντιλήψεις πορεύεται εδώ και δεκαετίες, με αυτές εκλέχθηκε την ίδια στιγμή που άλλοι μεταλλάχθηκαν.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα, εκφράζοντας την ετοιμότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας της «Νέας Αριστεράς» στο να ασκήσει έντονη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης