Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση εργασίας του Γεωργιάδη με το Προεδρείο της ΕΙΝΑΠ: Καμία απόφαση αιφνιδιαστικά

Συνάντηση εργασίας του Γεωργιάδη με το Προεδρείο της ΕΙΝΑΠ: Καμία απόφαση αιφνιδιαστικά
"Η  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δεν θα παίρνει καμία απόφαση αιφνιδιαστικά χωρίς προηγουμένως να διαβουλεύεται με τους γιατρούς του ΕΣΥ", ξεκαθάρισε ο Άδ. Γεωργιάδης
Συνάντηση εργασίας με το Προεδρείο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), για ζητήματα που αφορούν τον κλάδο τους είχε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε πως «είχαμε μαζί με τον αρμόδιο υφυπουργό Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, μια πολύωρη θεσμική συνάντηση με το Προεδρείο της ΕΙΝΑΠ και την Πρόεδρο του, κα Παγώνη. Συζητήσαμε πολλά θέματα, σε άλλα συμφωνήσαμε, σε άλλα διαφωνήσαμε, όπως είναι φυσιολογικό».
«Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας δεν θα παίρνει καμία απόφαση αιφνιδιαστικά χωρίς προηγουμένως να διαβουλεύεται με τους γιατρούς του ΕΣΥ, τους οποίους σεβόμαστε και αντιλαμβανόμαστε ότι εργάζονται υπό πραγματικά εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες», διαβεβαίωσε ο υπουργός.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δήλωσε πως «έγινε μια συνάντηση σήμερα με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Υγείας. Θα έχουμε και επόμενες συναντήσεις. Είχαμε δέκα θέματα στην ατζέντα, πολύ σοβαρά, για τις προσλήψεις, για τη χρηματοδότηση, για τα νοσοκομεία πως θα λειτουργήσουν και για το σύστημα εφημερίων. Πιστεύω να μπορέσουμε να βάλουμε τα νοσοκομεία σε μία τάξη, ούτως ώστε οι ασθενείς να εξυπηρετούνται άμεσα, να μην υπάρχουν προβλήματα και να βοηθήσει το Υπουργείο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό όλα αυτά τα χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης