Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταρρέουν δημοσκοπικά οι Σπαρτιάτες μετά την απόσυρση στήριξης από Κασιδιάρη – Ρεκόρ αντιδημοφιλίας για Στίγκα

Καταρρέουν δημοσκοπικά οι Σπαρτιάτες μετά την απόσυρση στήριξης από Κασιδιάρη – Ρεκόρ αντιδημοφιλίας για Στίγκα
Αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό κατέγραψε ο Βασίλης Στίγκας
Ένα γεγονός που το bankingnews (ΒΝ) προέβλεψε πριν από κάθε άλλον ήρθαν να επιβεβαιώσουν με τρόπο εκκωφαντικό οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, όταν προαναγγείλαμε ότι η δημοσκοπική κατάρρευση των Σπαρτιατών είναι θέμα λίγων μόνο εβδομάδων, από τη στιγμή που αποκαλύψαμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αμετακλήτως και οριστικώς αποσύρει τη στήριξή του από το πολιτικό μόρφωμα του Βασίλη Στίγκα.

Ιστορικό χαμηλό στο 1,5% για τους Σπαρτιάτες σε νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll - Πίσω από Νίκη, Νέα Αριστερά και Μέρα 25

Ιστορικό χαμηλό κατέγραψαν οι Σπαρτιάτες στην τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll, έχοντας καταρρεύσει στο 1,5% στην πρόθεση ψήφου.
Το ποσοστό αυτό δεν τους αφήνει απλώς πίσω από όλα τα κοινοβουλευτικά, αλλά και από πολλά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, όπως η Νέα Αριστερά, που προσπερνά με ευκολία τους Σπαρτιάτες με ποσοστό 2,6% στην πρόθεση ψήφου, αλλά και το ΜΕΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη, που καταγράφηκε στο 1,7%.
Εξίσου αποθαρρυντικά τα αποτελέσματα και από την πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO.
Στο 1,9% καταγράφηκε η δυναμική των Σπαρτιατών στην πρόθεση ψήφου, μένοντας πολύ πίσω από ΝΙΚΗ, Πλεύση Ελευθερίας και ΜΕΡΑ25.

Αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών στην καταλληλότητα για πρωθυπουργό κατέγραψε ο Βασίλης Στίγκας

Αν η σταθερά πτωτική πορεία των Σπαρτιατών αποτελεί φαινόμενο που έχουμε δει στο παρελθόν να πλήττει σε πιο μεγάλο ή πιο μικρό βαθμό και άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα, το αρνητικό ρεκόρ που κατέγραψε ο πρόεδρος του πολιτικού μορφώματος στο ερώτημα που αφορούσε την καταλληλότητα για πρωθυπουργό δεν έχει προηγούμενο.
Το 0,2% που αποτυπώθηκε στη δημοσκόπηση, αποτελεί ιστορικό χαμηλό που δεν έχουμε δει ξανά στο παρελθόν και το πιθανότερο είναι ότι δε θα δούμε ούτε στο μέλλον.
Πρόκειται για ρεκόρ ακαταλληλότητας και αντιδημοφιλίας που ίσως χρειαστεί να παρέλθουν δεκαετίες για να ξεπεραστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης