Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ακροδεξιός δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου ποτέ - Ο Πολάκης είναι ακροδεξιός, βρίζει, κάνει bullying

Γεωργιάδης: Ακροδεξιός δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου ποτέ - Ο Πολάκης είναι ακροδεξιός, βρίζει, κάνει bullying
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ στη ζωή του ακροδεξιός
Σχετικά Άρθρα
Τα περί... ακροδεξιού παρελθόντος απορρίπτει ο Άδωνις Γεωργιάδης και υποστηρίζει πως ο Παύλος Πολάκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) είναι... ακροδεξιός. «Εμένα μπορεί να με κατηγορούν πολλά χρόνια ως ακροδεξιό... Ακροδεξιός δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου ποτέ» είπε μιλώντας στο Action 24 για να συμπληρώσει «αν με ρωτήσετε: Ποιός είναι πιο ακροδεξιός, εγώ ή ο Πολάκης, είναι σίγουρα ο Πολάκης. Η συμπεριφορά του είναι εντελώς ακροδεξιά. Είναι τραμπούκικος, βρίζει, κάνει bullying. Τι σχέση εχω εγώ με αυτα;».
Αναφερόμενος στις σχέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως «έχω προβλέψει από την αρχή ότι θα περάσουν μεγάλη κρίση. Δεν πιστεύω ότι θα συνυπάρξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι αδυνάτoν κάποιος να θέλει να γίνει πρωθυπουργός και να έχει στο προσκήνιο τον Πολάκη. Δεν γίνεται... Δεν μπορεί να γίνει».
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης θεωρεί θέμα χρόνου τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη από το ΣΥΡΙΖΑ. «Ίσως είναι αυτό (σσ. το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια) το έναυσμα. Αλλά δεν το νομίζω. Δεν είναι καλή στιγμή για τον κ. Κασσελάκη να διαγράψει τον κ. Πολάκη γι' αυτό. Θα ήθελε τον κ. Πολάκη για ένα αφήγημα. Αλλά ότι οι σχέσεις τους δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες. Αυτό είναι δεδομένο».

Η… θητεία Γεωργιάδη στο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη

Για την ιστορία πάντως επισημαίνεται πως το 2003, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσχώρησε στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, το ΛΑ.Ο.Σ, με το οποίο αναδείχτηκε βουλευτής για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές του 2007. Στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, στην οποία συμμετείχε ο ΛΑ.Ο.Σ., ο κ. Γεωργιάδης, που ήταν από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, διορίστηκε υφυπουργός στο υπουργείο Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τη ναυτιλία. Το Φεβρουάριο 2012, ο κ. Γεωργιάδης διαφώνησε με το ΛΑΟΣ και υπερψήφισε στη Βουλή των Ελλήνων τη δανειακή σύμβαση του δεύτερου Μνημονίου, διαγράφηκε από το ΛΑΟΣ και προσχώρησε σχεδόν αμέσως στη Νέα Δημοκρατία...
Τώρα, όσον αφορά το ΛΑ.Ο.Σ. ιδρύθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2000 από τον τότε ανεξάρτητο βουλευτή Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος είχε διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λίγους μήνες νωρίτερα, επειδή είχε επιτεθεί δημοσίως στον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον είχε αποκαλέσει «Σαλώμη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης