Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ): Πολιτική αυτοκτονία να πούμε όχι στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ραγκούσης (ΣΥΡΙΖΑ): Πολιτική αυτοκτονία να πούμε όχι στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
Ένας από τους λόγος που υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να δίνει μάχη για τα δικαιώματα υποστήριξε ο κ.Ραγκούσης
Την θέση πως θα ήταν στα όρια της πολιτικής αυτοκτονίας και θα αποτελούσε απόλυτη έκθεση απέναντι στον ελληνικό λαό να μην ψήφιζε ο ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών διατύπωσε ο Γ. Ραγκούσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Ραγκούσης υποστήριξε ότι η ρύθμιση αυτή έχει να κάνει με το τέλος των διακρίσεων.
«Ένας από τους λόγους που υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να δίνει μάχη για τα δικαιώματα» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος ερωτηθείς γιατί μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης για θέμα κομματικής πειθαρχίας απάντησε ότι «κάτι ήξερε ο πρόεδρος για να μιλήσει για πειθαρχία».
«Δεν σχολιάζω τι είπε η κα. Αυγέρη, με ενδιαφέρει τι λέει ο πρόεδρος» είπε ο κ.Ραγκούσης, τονίζοντας ότι το θέμα είναι αδιαπραγμάτευτο και ότι δεν μπορεί να συνοδευτεί από τη δυνατότητα βουλευτή να διαφοροποιηθεί.
«Θα είναι στο τέλος της ημέρας περισσότερο συντηρητικός από τον κ. Μητσοτάκη και θα φοβάται το πολιτικό κόστος περισσότερο από τον αρχηγό της ΝΔ» ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «θα πρέπει να δούμε το νομοσχέδιο, καθώς έως τώρα μιλάμε με βάση έχει πει ο κ. Μητσοτάκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης